«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από Πέτσα για το κονδύλι της καμπάνιας στα ΜΜΕ και για τον Φουρθιώτη

«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» από Πέτσα για το κονδύλι της καμπάνιας στα ΜΜΕ και για τον Φουρθιώτη

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε σήμερα Πέμπτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας καθώς δεν μπορούσε να απαντήσει στα ερωτήματα που του έθεσαν οι πολιτικοί συντάκτες για το θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας σχετικά με την αντιμετώπιση του κορονοϊού και για την διασπάθιση δημοσίου χρήματος σε «ημετέρους» αλλά και τον παράλληλο αποκλεισμό των ανεπιθύμητων.

Ο κ. Πέτσας ρωτήθηκε αν θα δώσει στην δημοσιότητα τον κατάλογο με τα Μέσα Ενημέρωσης και με τα ποσά που εισέπραξαν και αρνήθηκε να απαντήσει. Επίσης δεν απάντησε πώς δικαιολογεί ότι πήρε χρήματα για την διαφημιστική καμπάνια το site του κ. Φουρθιώτη.

Αντίθετα καίτοι δεν ρωτήθηκε θέλησε να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό της εφημερίδας Documento αν και δεν την κανονόμασε. 

Στην ερώτηση για το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει στην δημοσιότητα τα Μέσα που πήραν χρήματα και τα ποσά που εισέπραξαν και να παραιτηθεί απάντησε ότι «έχω απαντήσει σε εννέα ερωτήσεις για το θέμα της καμπάνιας, είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ εγείρει τέτοιο ζήτημα. Είναι προφανές πως ενδιαφέρεται για μία συγκεκριμένη εφημερίδα. Ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να μιλά για εκβιασμούς και για πάρτι ημετέρων, δεν υπάρχει πάρτι με 1232 Μέσα Ενημέρωσης. Είναι συγκεκριμένος ο εναγκαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με συγκεκριμένη εφημερίδα». 

Δικαιολόγησε τον αποκλεισμό της εφημερίδας λέγοντας ότι δεν θα μπορούσε να πάρει χρήματα ένα site που μιλούσε για «κοροϊδοϊο» και γενικότερα έκανε αποδομητικούς χαρακτηρισμούς για την καμπάνια. 

Διαβάστε επίσης

Την παραίτηση Πέτσα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το σκάνδαλο των 20 εκατ. προς τα ΜΜΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter