Αλλαγές στη Λέστερ μετά τις ήττες! (Video)

Αλλαγές στη Λέστερ μετά τις ήττες! (Video)

Ο Ρανιέρι ετοιμάζεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα μετά από μία ακόμη ήττα της Λέστερ, αυτή τη φορά στην Ουαλία με αντίπαλο τη Σουόνσι.

Στην υπερβολική εμπιστοσύνη που επέδειξε στους ποδοσφαιριστές του αποδίδει σε μεγάλο βαθμό την εφετινή εικόνα της Λέστερ ο προπονητής της, Κλάουντιο Ρανιέρι. «Όταν πετυχαίνεις κάτι τόσο σημαντικό (σ.σ. το πρωτάθλημα) θέλεις να δώσεις μια ευκαιρία, και στη συνέχεια μια δεύτερη και μια τρίτη. Αλλά τώρα είναι η στιγμή να πω “φτάνει”», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας παραμένουν χωρίς γκολ το 2017 και μετρούν πέντε συνεχείς ήττες, που έφεραν τις «αλεπούδες» στο χείλος της καταστροφής: ένα βαθμό πάνω τη Χαλ του Μάρκο Σίλβα και κατ΄ επέκταση από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι κάμερες στο «Λίμπερτι» έδειξαν τον Ταϊλανδό ιδιοκτήτη του συλλόγου, Βικάι Σριβανταναπράμπα, να κουνά το κεφάλι ενώ η ομάδα του «ναυαγούσε» στην έδρα της Σουόνσι. «Δεν είναι στο πρόγραμμά μου να του μιλήσω να του μιλήσω. Αν θέλει εγώ είμαι εδώ», δήλωσε ο Ρανιέρι.

Σε κάθε περίπτωση τα αποδυτήρια δεν έχουν γυρίσει την πλάτη στον Ιταλό τεχνικό, όπως διαβεβαίωσε ο Ντάνι Ντινκγουότερ. «Φυσικά κι έχει την πλήρη υποστήριξή μας. Πρέπει να βγούμε από αυτή την κατάσταση από κοινού κι αν συνεχίσουμε να παλεύουμε θα τα καταφέρουμε. Είμαστε μια ομάδα ειλικρινών ανδρών και δουλεύουμε σκληρά», υπογράμμισε ο μέσος της Λέστερ.

https://www.youtube.com/watch?v=PHSpIirC614

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter