Πάγιο αίτημα έγινε πραγματικότητα

Αλλαγές στο Instagram που θα ενθουσιάσουν!

Ήταν πάγιο αίτημα και μια από τις κορυφαίες συζητήσεις μεταξύ των χρηστών της φωτογραφικής πλατφόρμας που έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις φωτογραφίες στην καθημερινότητά μας.

Μέχρι σήμερα δεν μπορούσε κανείς να δημοσιεύει προγραμματισμένες δημοσιεύσεις στο Instagram.

Οι επικεφαλής του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως έλαβαν σοβαρά υπ' όψιν αυτή την επιθυμία και από χθες τα εκατομμύρια χρηστών μπορούν να προγραμματίσουν το πότε ακριβώς θα ήθελαν να δημοσιευθεί μία φωτογραφία τους.

Αυτό δεν αφορά μόνο τους ιδιώτες, αλλά και επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το κορυφαίο φωτογραφικό κοινωνικό δίκτυο ως κομμάτι του marketing των επιχειρήσεων τους.

Στην κυριολεξία, εδώ και αρκετούς μήνες, όταν λέμε Instagram, πρακτικά εννοούμε Facebook και ως μέρος της σύγκλισης των δύο δικτύων, το Instagram άρχισε να ενημερώνει το API Instagram Graph, που βασίζεται στο API Graph του Facebook.

Το API Instagram Graph, εξυπηρετεί ήδη -και σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με επιχειρήσεις- τη λειτουργία τους με εφαρμογές όπως τα insights, οι μετρήσεις, αλλά και οι προγραμματισμένες δημοσιεύσεις.

Από σήμερα το το API Instagram Graph δίνει κατ' αρχάς στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την εφαρμογή τη δυνατότητα να προγραμματίσουν δημοσιεύσεις στο Instagram ακριβώς όπως μπορεί να κάνει ο χειριστής μίας official page του Facebook.

Δείτε πως δείχνει αυτή η πλατφόρμα διαχείρισης προγραμματισμένων δημοσιεύσεων:

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.