Αλλαγή με νόημα στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Αλλαγή με νόημα στο Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί η Κουμουνδούρου τοποθέτησε έναν έμπειρο δημοσιογράφο στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας

Στην αναβάθμιση του Γραφείου Τύπου του κόμματος προχωρά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδάκη να αναλαμβάνει διευθυντής του.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος μετά τις εθνικές εκλογές είχε στην ευθύνη του την επικοινωνιακή διαχείριση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος έχει μια μακρά καριέρα σε μεγάλους ενημερωτικούς ομίλους αφού έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην εφημερίδα «Έθνος», ήταν Συντονιστής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ και στέλεχος της 24Media. 

Το κυριότερο όμως διατηρεί καλές σχέσεις με το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου και διαθέτει τη γνώση εκείνη προκειμένου να διατηρεί καθημερινή επαφή με τους συναδέλφους του προκειμένου να περνάει και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ- προοδευτική Συμμαχία στα μίντια.

Είναι ίσως η πρώτη φορά που η Κουμουνδούρου εμπιστεύεται έναν άνθρωπο της πιάτσας σε υψηλή θέση στο γραφείο Τύπου του με δεδομένο ότι στο παρελθόν υπήρχαν σχετικές εισηγήσεις από πολλούς. Το αν αυτό θα φέρει κάποιες αλλαγές και στον κρίσιμο τομέα της επικοινωνίας μένει να το δούμε το αμέσως προσεχές διάστημα.   

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter