Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της ΑΕΛ (Photo)

Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της ΑΕΛ (Photo)

Από την περσινή σεζόν υπήρχε πολλή γκρίνια από ποδοσφαιριστές αλλά και έντονες αντιδράσεις πολλών ομάδων για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «AEL FC Αrena» της Λάρισας όμως τίποτα δεν άλλαξε παρά τις διαμαρτυρίες πολλών ΠΑΕ. Φέτος η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο αφού ο (Θεός να τον κάνει) χλοοτάπητας χειροτέρεψε και ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Τελικά, μετά από πολλές διαβουλεύσεις, η διοίκηση της ΑΕΛ αφού τα βρήκε με την ιδιοκτησία του γηπέδου αποφάσισε να προχωρήσει στην αλλαγή του χόρτου, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω εθνικής, ενώ ακολουθούν και δύο σερί εκτός έδρας αγώνες της ΑΕΛ (με Παναιτωλικό την 7η αγωνιστική και Παναθηναϊκό την 8η αγωνιστική, ενώ επιστρέφει στην έδρα της στις 3 Νοεμβρίου κόντρα στον ΟΦΗ). Ηδη οι εργασίες ξεκίνησαν και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς. Έτσι, όταν η ομάδα επιστρέψει ως γηπεδούχος το χορτάρι να είναι έτοιμο για αγώνες…

Η επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΛ αναφέρει ότι: «Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής η 2η φάση των εργασιών και χωρίς χρονοτριβή το συνεργείο των εργολάβων πέρασε στην 3η φάση της ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού συστήματος.

Η ανάδοχος εταιρεία Hellasod εκτιμά ότι έως αύριο Δευτέρα 14/10 θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η φάση με τις νέες χωματουργικές εργασίες και τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος, φάση που θα διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη 17/10».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter