Άλλη μία σύλληψη επισκέπτη της ΝΔ στη Βουλή

Άλλη μία σύλληψη επισκέπτη της ΝΔ στη Βουλή

Σύνηθες φαινόμενο τείνουν να μετατραπούν οι συλλήψεις επισκεπτών στη Βουλή με άδεια εισόδου από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, στα «δίχτυα» του συστήματος police on line πιάστηκε ένας ακόμη επισκέπτης της ΝΔ στη Βουλή.

Ο συλληφθείς ήταν καταδικασμένος για χρέη και φοροδιαφυγή, με αποτέλεσμα -μετά την ανάλογη ένδειξη του προαναφερθέντος Πανελλαδικού Δικτύου Πληροφορικής- να οδηγηθεί στο ΑΤ Συντάγματος, καθώς εναντίον του ενεργοποιήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Κατά τις ίδιες πηγές, άδεια εισόδου στον συλληφθέντα είχε δοθεί από το γραφείο του αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.

Ωστόσο ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος και του ζήτησαν συγγνώμη για την ταλαιπωρία. 

Υπενθυμίζεται ότι κατά το παρελθόν έχουν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον άλλες τρεις αντίστοιχες συλλήψεις και προσαγωγές στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο είχε συλληφθεί εξάδελφος του Κυριάκου Μητσοτάκη που είχε προγραμματισμένη συνάντηση εντός Κοινοβουλίου με βουλευτή της ΝΔ από την Κεντρική Μακεδονία.

Λίγες μέρες πριν το γεγονός αυτό, είχαν συλληφθεί την ίδια μέρα ένας επισκέπτης με άδεια εισόδου από τη ΝΔ και ένας ακόμα από το ΠΑΣΟΚ. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter