ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια όλων των συντελεστών της

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια όλων των συντελεστών της

Η συλλογικότητα Αλληλεγγύη για όλους βάζει τα πράγματα στη θέση τους μετά και την ανακοίνωση Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι, τουλάχιστον, ύποπτη η εμμονή της Νέας Δημοκρατίας με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η Αλληλεγγύη για όλους με ξεκάθαρο μήνυμα Τέλος στον Πόλεμο- Ναι στον άνθρωπο-Ναι στην ειρήνη.

Η κυβέρνηση αντί να ασχοληθεί με τα σοβαρά ζητήματα που πλήττουν τον ελληνικό λαό και με την ανικανότητα της γίνονται ολοένα και μεγαλύτερα, προσπαθεί να βρει σκελετούς στη ντουλάπα. Εκτός, αν αυτό που φοβάται ο πρωθυπουργός είναι οι ελεύθερες φωνές που θα ακουστούν στη συναυλία και θα αφυπνίσουν μια ολόκληρη κοινωνία που έχει αγανακτήσει μαζί του.

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια. Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα της «Αλληλεγγύης για Όλους», την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

https://www.solidarity4all.gr/el/news/sygkentrosi-anthropistikis-voitheias-gia-tin-oykrania
https://www.solidarity4all.gr/el/news/synaylia-eirinis-2903-stis-2000-na-stamatisei-o-polemos-stin-oykrania-allileggyi-stoys ,
https://www.facebook.com/solidarity4all/videos/1032181934319342/

Δεν ξέρουμε πιο από τα δύο ισχύει και πιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται, ποιος βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης, παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

Όσο για το ερώτημα σχετικά με τα έξοδα της συναυλίας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter