Άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων «βάζει πλάτη» στο ΕΣΥ: Δώρισαν 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου (Video)

Άλλο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων «βάζει πλάτη» στο ΕΣΥ: Δώρισαν 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου (Video)

Μετά την δωρεά της συνταξιούχου Αθηνάς Παπαχρήστου, η οποία δώρισε ένα ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για να καλύπτονται οι ανάγκες του νοσοκομείου, ένα ακόμη ζευγάρι ηλικιωμένων αποφάσισε να «βάλει πλάτη» για τους συνανθρώπους μας που ζουν σε απόγνωση εξαιτίας των επικίνδυνων πολιτικών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης: Ηλικιωμένη καλύπτει τις τρύπες στο ΕΣΥ: Χρειάστηκε ασθενοφόρο, χάλασε και… δώρισε ένα από τη σύνταξή της (Photos)

Η κυρία Σωτηρία Αραμπατζή και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αραμπατζής από την Μάνη Διδυμότειχου, πήραν την απόφαση να κάνουν μια εξαιρετικά γενναιόδωρη δωρεά στο νοσοκομείο του Έβρου. Έδωσαν πάνω από 100.000 ευρώ, με τα οποία έγιναν μία σειρά από ενέργειες για την βελτίωση του νοσοκομείου.

Φυσικά και περιμένουμε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να σπεύσει να δώσει συγχαρητήρια στο ηλικιωμένο ζευγάρι για την προσφορά τους. Αυτή τη φορά ας μην ξεχάσει πως όσα προσφέρει ο απλός κόσμος από το εισόδημά του είναι τα αυτονόητα που θα έπρεπε ο ίδιος να παρέχει για την ενίσχυση του ΕΣΥ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου Διδυμότειχου:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να Σας εκφράσουμε την βαθιά ικανοποίησή μας και την ευγνωμοσύνη μας για τη ΔΩΡΕΑ Σας προς το Νοσοκομείο μας.

Επί πλέον Σας θεωρούμε ευεργέτες του Νοσοκομείου μας, σύγχρονους ευεργέτες του τόπου μας και θα Σας είμαστε για πάντα ευγνώμονες.

Αποδείξατε την αγάπη Σας για το τόπο μας

Αποδείξατε την τεράστια αλληλεγγύη Σας προς τον συνάνθρωπο.

Είναι απίστευτη η αυθόρμητη πρωτοβουλία Σας να ενισχύσετε το Νοσοκομείο με τη ΔΩΡΕΑ Σας. Με την μεγάλη ΔΩΡΕΑ Σας, η οποία δεν έχει προηγούμενο στη σύγχρονη εποχή μας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η συνολική μεγάλη ΔΩΡΕΑ Σας βοηθάει το Νοσοκομείο μας να ανταποκριθεί πληρέστερα και ευχερέστερα στην αποστολή του.

Ήδη:

— Το αυτοκίνητο για τη μεταφορά ΑμεΑ, που είναι σε αναπηρικό αμαξίδιο, με την ένδειξη «ΔΩΡΕΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ» τέθηκε στην υπηρεσία του Νοσοκομείου και ειδικότερα του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ορεστιάδας, αναβαθμίζοντας εντυπωσιακά τη λειτουργία του και ανακουφίζοντας τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

— Το ιατρικό μηχάνημα (Υστεροσκόπιο) τοποθετήθηκε στη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου και τώρα αποτελεί βασικό ιατρικό εργαλείο του Νοσοκομείου

— Αγοράστηκαν και τοποθετήθηκαν σε κατάλληλες θέσεις, όπου ήταν απαραίτητο και αναγκαίο, 20 κλιματιστικά, 17 Ηλεκτρονικοί υπολογιστές, και 5 εκτυπωτές, διευκολύνοντας πάρα πολύ τη λειτουργία του Νοσοκομείου, αφού τα κλιματιστικά έδωσαν λύσεις στις δύσκολες συνθήκες εργασίας των γιατρών, κυρίως των χειρουργών, αλλά και των άλλων υγειονομικών και βελτίωσαν και το περιβάλλον νοσηλείας των ασθενών, ενώ οι Η/Υ βοηθούν πλέον τους γιατρούς να προσαρμοστούν στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των Νοσοκομείων προς όφελος όλων και κυρίως των ασθενών.

— Βελτιώνεται ήδη ο Ιερός Ναός των Αγίων Αναργύρων που ανήκει στο Νοσοκομείο μας, βελτιώνοντας παράλληλα και την εν γένει εικόνα του Νοσοκομείου μας.

— Ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση του στεγάστρου προ της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου

— Ολοκληρώθηκε η βελτίωση και ανακαίνιση της εξωτερικής όψης του κτιρίου των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, εφαρμόστηκε η πλέον σύγχρονη μέθοδος προστασίας του και επίσης πραγματοποιείται η ανάπλαση του αύλειου χώρου του Νοσοκομείου μας,

και με τον τρόπο αυτό αποκαταστάθηκε η υγιεινή αλλά και η αισθητική των συγκεκριμένων χώρων του Νοσοκομείου.

Σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο που διανύουμε και η κοινωνία μας δοκιμάζεται από δύσκολες συγκυρίες με απρόβλεπτες εξελίξεις η πρωτοβουλία Σας αυτή αποτελεί δείγμα της κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς που Σας διακρίνει και παράδειγμα για τους δυνάμενους να προσφέρουν.

Έχουμε πράγματι μεγάλη ανάγκη τέτοιων αξιέπαινων και ωφέλιμων πρωτοβουλιών και δράσεων και μάλιστα σε μία εποχή οικονομικής και πνευματικής κρίσης, που επικρατεί το πνεύμα της ιδιώτευσης που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Είθε η πρωτοβουλία Σας, η ΔΩΡΕΑ Σας να βρεί και άλλους μιμητές, είτε ευεργετήσουν το Νοσοκομείο είτε άλλους τοπικούς θεσμούς, ώστε να ενισχύεται η προσπάθειά τους για το γενικό καλό.

Τέτοιες ενέργειες αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται για το κοινό καλό και λειτουργούν με ανιδιοτέλεια και γιατί το ποθεί η ψυχή τους,

Μας υπενθυμίζετε ότι υπάρχει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον του τόπου μας.

κα Σωτηρία και κ. Παναγιώτη

Σας παρακαλούμε να δεχθείτε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας για τη μεγάλη ΔΩΡΕΑ Σας.

Διαβάστε επίσης: ΕΣΥ στην… εντατική: Με ρύθμιση στο νομοσχέδιο Χρυσοχοΐδη βάζουν ιδιώτες στο ΕΚΑΒ

Καταρρέουν τα νοσοκομεία: Εκτός ΕΣΥ 890 νοσηλευτές – Λήγουν οι συμβάσεις τους

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter