Allochiria και Sadhus στις 28 Ιανουαρίου στο An Club

Allochiria και Sadhus στις 28 Ιανουαρίου στο An Club

Τα δύο σπουδαία ονόματα του sludge ήχου μοιράζονται τη σκηνή του ιστορικού κλαμπ με special guests τους νεοσύστατους Plankton.

Δύο από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής sludge σκηνής -με τις δικές του μουσικές προεκτάσεις το καθένα- ανεβαίνουν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στη σκηνή του ιστορικού An Club στα Εξάρχεια. Ο λόγος για τους Αθηναίους post-sludge metallers Allochiria και τους Sadhus «The Smoking Community», το sludge-ικό τρένο από τον Πειραιά, που επιστρέφουν με σκοπό να επιβεβαιώσουν τη φήμη που τους θέλει να μην αφήνουν τίποτα όρθιο σε κάθε συναυλιακό πέρασμά τους. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Plankton, οι οποίοι θα δώσουν το παρθενικό τους live.

Allochiria

Έχοντας δημιουργηθεί το 2008 στην Αθήνα, οι Allochiria μετρούν έως τώρα δύο στούντιο άλμπουμ, τα «Omonoia» (2014) και «Throes» (Art of Propaganda, 2017), καθώς και ένα EP που φέρει το όνομά τους, ενώ η τρίτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους δουλειά είναι ήδη έτοιμη και αναμένεται να κυκλοφορήσει τους πρώτους μήνες 2023.

Με έναν μακρύ κατάλογο ζωντανών εμφανίσεων και συμμετοχών σε φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια, οι Allochiria έχουν μοιραστεί τη σκηνή με ονόματα όπως οι Amenra, Social Distortion, Deafheaven, Year of No Light, Altar of Plagues, Toundra, Minsk, Harakiri for the Sky, Deaf Kids και αρκετά ακόμη, έχουν πάρει μέρος σε μεγάλες φεστιβαλικές διοργανώσεις, όπως το Desertfest Athens (2017), το Rockstadt Extreme Fest στη Ρουμανία (2014, 2018) και το Rockwave Festival (2022), ενώ παράλληλα στο ενεργητικό τους καταγράφονται δύο ευρωπαϊκές περιοδείες (2015, 2018), με την τρίτη και πιο πρόσφατη (2020) να ακυρώνεται λόγω της πανδημίας.

Η μουσική των Allochiria βρίσκει συχνά τη θέση της δίπλα σε δημιουργήματα σπουδαίων γκρουπ του χώρου όπως οι Neurosis, Amenra, Isis και Cult of Luna, ενώ η θεματολογία τους περιστρέφεται γύρω από τους ανθρώπους ως κοινωνικά όντα και τη διαφθορά που τους καθορίζει στη σύγχρονες κοινωνίες, τις ανώφελες προσπάθειές τους, την επώδυνη ρουτίνα της καθημερινότητας και τις συνέπειες των πράξεων τους στον κόσμο γύρω τους.

Sadhus

Οι Sadhus «The Smoking Community», δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Εδώ και 15 χρόνια έχουν φροντίσει γι’ αυτό, σκορπίζοντας ακραίους τυφώνες χαμηλών συχνοτήτων σε ολόκληρη την Ελλάδα. Το sludge-ικο τρένο από τον Πειραιά, κατάφερε να φτάσει δίπλα σε ονόματα-ορόσημα του είδους όπως Eyehategod, Weedeater, Dopethrone, Suma, Toner Low, Belzebong, Sardonis, Βlack Tusk, ενώ έχουν συμμετάσχει και σε κορυφαία φεστιβάλ, όπως το Desertfest Athens, το New Long Fest και το Farm Attack.

Plankton

Οι Plankton, μία νεοσύστατη μπάντα από πρώην μέλη των Sadhus,Tugdam, Pools οf Mercury και τον τραγουδιστή των Korsikov, έρχεται να στοιχειώσει τα όνειρά σας. Λάσπη και rock n’ roll από τους Plankton, στο πρώτο τους live!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στην τιμή των 10 ευρώ σε Oldschool (Σολωμού 13-15, Εξάρχεια), Fuzz Ink (Φαλήρου 24-26, Κουκάκι) και Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13, Μοναστηράκι). Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας η τιμή διαμορφώνεται στα 12 ευρώ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι πόρτες ανοίγουν στις 20:45, ενώ οι ώρες εμφάνισης των συγκροτημάτων έχουν ως εξής:

21:15 – 21:45: Plankton

22:00 – 23:00: Sadhus «The Smoking Community»

23:15 – 00:15: Allochiria

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter