Άλλος για Μπάντεν – Μπάντεν;

Άλλος για Μπάντεν – Μπάντεν;

Ο αναγκαστικός εγκλεισμός της καραντίνας προκαλεί ψυχικά τραύματα κυρίως στα μικρά παιδιά. Το μεγαλύτερο όμως δράμα όπως φαίνεται βιώνει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Μπακογιάννη και αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων Νικόλαος Μακρόπουλος.

Στην ανάρτηση του στα μέσα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφει: «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».

Αυτό ήταν. Το Twitter πήρε φωτιά κι τα σχόλια έδωσαν και πήραν.

Ο κ. Μακρόπουλος είναι και ο αγαπημένος του Άδωνη Γεωργιάδη, για τον οποίο έκανε και προεκλογικό αγώνα.

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος, είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας «Ευρώπη».

Το 2014 εξελέγη Αντιπρόεδρος στο Ελληνοβρετανικό Επιμελητήριο ενώ έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Όμιλο Παναθηναϊκός και μέλος του Δ.Σ. της Παναθηναϊκός Π.Α.Ε

Προεκλογικά είχε πει και άλλα θρυλική ατάκα: Σε εκείνους που θα ρωτήσουν: «Νίκο, γιατί κατεβαίνεις; Τι έχεις να κερδίσεις;» θα απαντούσα: «Τίποτα. Κυριολεκτικά τίποτα.». Δεν περιμένω να κερδίσω από την πολιτική. Ελπίζω, απλώς, ότι η εμπειρία μου και οι γνώσεις μου θα φανούν χρήσιμες στην καινούρια μέρα της Αθήνας μας, που έχει έρθει η ώρα της να σηκωθεί ΨΗΛΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter