Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη…

Άλλος το όνομα, άλλος τη χάρη…

Στα τριάντα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού το μόνο αξιόλογο ήταν η αποβολή των δύο προπονητών!

Ο ΠΑΟΚ είχε το όνομα αλλά ο Λεβαδειακός που μπήκε στη φετινή Σούπερ Λίγκα από το «παράθυρο» είχε τη χάρη και κατάφερε να κόψει βαθμoύς από τον αντίπαλό του (0-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Μέσα σε βαρύ κλίμα από τον άδικο χαμό του νεαρού φίλου του «δικεφάλου» στη Λιβαδειά, Λεβαδειακός και ΠΑΟΚ μπήκαν πολύ νωθρά στο ματς και κακοποίησαν το ποδόσφαιρο…

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το μισάωρο του ματς δεν είχαμε μια φάση της προκοπής και το μόνο αξιόλογο ήταν στο 30’ η αποβολή των προπονητών των δύο ομάδων! Αιτία, ένα μαρκάρισμα του Ζαραδούκα στον Πρίγιοβτις, όπου ο Λουτσέσκου ζήτησε πέναλτι. Ο κόουτς των γηπεδούχων ο Αντιγκό ζήτησε τα ρέστα, οι δύο τεχνικοί, παρά τις παρατηρήσεις του διαιτητή Μάνταλου, συνέχισαν τον καβγά και τελικά αποβλήθηκαν και οι δύο!

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο ζωντανός στο παιχνίδι με σκοπό να πιέσει για το γκολ, όμως ο γηπεδούχος ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 53’. Ο Γιακουμάκης έστρωσε στον Γιουσούφ που σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα και με τη βοήθεια του Ρέι σταμάτησε στη ρίζα του δοκαριού.

Στη συνέρχεια ο Λουτσέσκου έριξε στο ματς Μπίσεσβαρ και Κάμπος με σκοπό να κάνει ακόμη πιο επιθετικό τον ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» πίεσε όντως, αλλά ανορθόδοξα και είναι χαρακτηριστικό ότι ελάχιστες φορές πάτησε στην περιοχή του Λεβαδειακού, αφού δημιούργησε όλες κι όλες δύο επικίνδυνες φάσεις με τον Κάμπος.

Σα να μην έφθανε αυτό, ο Ρέι έσωσε στο 94’ τον ΠΑΟΚ από κάζο, αφού γλίτωσε την εστία του σε τετ α τετ με τον Γιακουμάκη…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τριποτσέρης, Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Νιάς, Ζαραδούκας (86’ Αμοράλ), Μεντί, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μπραντάο (82’ Σίλβα), Γιακουμάκης

ΠΑΟΚ: Ρέι, Κρέσπο Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μακ, Λημνιός (62’ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter