Allou! Fun Park: Ψάχνουν τα αίτια του ατυχήματος με την βάρκα – Ο πραγματογνώμονας θα δώσει απαντήσεις

Allou! Fun Park: Ψάχνουν τα αίτια του ατυχήματος με την βάρκα –  Ο πραγματογνώμονας θα δώσει απαντήσεις

Τα αίτια του ατυχήματος στο Allou! Fun Park που προκάλεσε τον τραυματισμό τεσσάρων νεαρών παιδιών, το απόγευμα της Τρίτης, ερευνούν οι αρχές ενώ με εντολή εισαγγελέα θα διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση.

Με την εταιρεία να διαψεύδει στην ανακοίνωσή της ι τα περί εκτροχιασμού ή τα περί χαμηλής στάθμης του νερού που προκάλεσε το ατύχημα και να επιμένει στις ανακοινώσεις της ότι δεν υπάρχει θέμα ασφαλείας οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν πώς τα τέσσερα άτομα εκτοξεύθηκαν από την βάρκα στους θάμνους.

Μία ημέρα μετά το ατύχημα, το Allou! Fun Park ήταν ανοιχτό για το κοινό, ωστόσο το παιχνίδι “La Isla”, ήταν εκτός λειτουργίας «λόγω προγραμματισμένου ελέγχου», όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση που υπήρχε στην είσοδο.

Επιθεώρηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματοποίησε χθες ο φορέας πιστοποίησης TÜV Hellas (TÜV NORD), χωρίς, όπως αναφέρει, να διαπιστώσει κάποια δυσλειτουργία. Παράλληλα, σήμερα, Πέμπτη θα οριστεί πραγματογνώμονας, ο οποίος θα βρεθεί στο σημείο για αυτοψία και με την έκθεση του θα ξεκαθαριστούν οι συνθήκες του ατυχήματος.

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα, από τα οποία τα τρία νοσηλεύονται ακόμα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η 21χρονη τραυματίας βρίσκεται στην εντατική με σπασμένα πλευρά και θλάσεις στον πνεύμονα.

Ακόμα, ένας 24χρονος νοσηλεύεται σε χειρουργική κλινική με σοβαρή κάκωση στη σπλήνα, ενώ μία ακόμα κοπέλα, παραμένει στη νευροχειρουργική κλινική με θλάση στον αγκώνα και διάσειση. Το τέταρτο άτομο της παρέας τραυματίστηκε πιο ελαφριά, φεύγοντας από το νοσοκομείο με 12 ράμματα στο κεφάλι.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter