Αλμα παραμονής για Ιωνικό, νίκησε 3-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Αλμα παραμονής για Ιωνικό, νίκησε 3-2 τον Αστέρα στην Τρίπολη

Ο Ιωνικός έκανε το μεγάλο βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα1 επικρατώντας με 3-2 του φορμαρισμένου Αστέρα στην Τρίπολη. Το σημείο κλειδί του αγώνα ήταν η αποβολή του Καστάνο στο 61’. Οι γηπεδούχοι κέρδιζαν 1-0, αλλά όταν έμειναν με 10 παίκτες δέχθηκαν τρία γκολ και ηττήθηκαν.

Ο Αστέρας προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, καθώς ο Καπίγια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 6’. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 12’, αλλά αυτή τη φορά ήταν άστοχος.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στην απόδοση τους και στο 61’ κέρδισαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καστάνο στον Λένις. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε ο Ισπανός αμυντικός. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Αοσμαν και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ιωνικός έφτασε στην ανατροπή στο 67΄με τον Λένις (1-2), ενώ ο Αστέρας, αν και με παίκτη λιγότερο, είχε δοκάρι με τον Κρέσπι στο 89’. Στο 98’ ο Μάναλης έκανε το 1-3, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 100’ (!) ο Κρέσπι.

Ο Στ. Κουμπαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σόνι, Κιάκο, Βαφέα, Μάναλη.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος (81′ Τιλίκα), Καστάνο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα (81′ Μπενίτο), Καπίγια (63′ Αντζουλάς), Σίτο (81′ Κρέσπι), Σονί.

Ιωνικός (Δ. Σπανός): Χουτεσιώτης, Ματσούκας (72′ Βαλεριάνος), Βαφέας, Σάντσεζ, Ρομαό, Κιάκος (90′ Καμπράλ), Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (85′ Πλατέλλας), Λένις (72′ Γκοτσούλιας), Μάντζης (90′ Μάναλης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter