«Αλμυρή» η νέα εκπομπή της Τρέμη στην ΕΡΤ – Πάνω από 800.000 ευρώ για όλη τη σεζόν

«Αλμυρή» η νέα εκπομπή της Τρέμη στην ΕΡΤ – Πάνω από 800.000 ευρώ για όλη τη σεζόν

Εξηγήσεις από την Διοίκηση της ΕΡΤ και τον Σ. Πέτσα για το ιδιαίτερα υψηλό κόστους της εκπομπής «10», με τους Όλγα Τρέμη, Αντώνη Δελλατόλα και Ηλία Κανέλλη, ζητά ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριος Κάτσης. 

Όπως επισημαίνει σε tweet του, η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ που βγήκε στη Διαύγεια, περιλαμβάνει κόστος 5.212,76 ευρώ/επεισόδιο της ενημερωτικής εκπομπής «10» της κ. Όλγας Τρέμη. Την επόμενη σεζόν το κόστος θα είναι 3.507,11€/επεισόδιο.

Ρωτάμε λοιπόν ευθέως την ακομμάτιστη διοίκηση και τον Πρόεδρο της κ. Κόνζουλα και τον Κυβ. Εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα, πόσο κόστιζε αντίστοιχα, το κάθε επεισόδιο των περσινών Μεικτών Παραγωγών Ενημερωτικών Εκπομπών, «Επόμενη Μέρα» και «Δεύτερη Ματιά». Αναμένουμε απάντηση»

Συγκεκριμένα, η παραγωγή θα πάρει 97.128 ευρώ για τις πρώτες 19, φετινές, εκπομπές. Ενώ και η ΕΡΤ θα χρειαστεί ως κόστος άλλα 9.414 ευρώ. Για το 2020 και επιπλέον 176 εκπομπές, η παραγωγή θα πληρωθεί 617.000 ευρώ. Ενώ και η ΕΡΤ θα συνεισφέρει επιπλέον 87.200 ευρώ.

Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζονται οι εργοδοτικές εισφορές και ο ΦΠΑ. Μαζί με τα σκηνικά της εκπομπής, σύμφωνα με τη Διαύγεια, θα κοστίσουν πάνω από 32 χιλιάδες ευρώ.

Συνολικά, όπως επισημαίνει το avgi.gr, η εκπομπή που θα παρουσιάζουν στην ΕΡΤ η Όλγα Τρέμη, ο Αντώνης Δελλατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν θα μας κοστίσει περισσότερα από 810 χιλιάδες ευρώ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter