Αλμυρός: Πρώην υπάλληλός του ύποπτος για τη δολοφονία 64χρονου επιχειρηματία

Αλμυρός: Πρώην υπάλληλός του ύποπτος για τη δολοφονία 64χρονου επιχειρηματία

Μέσα σε λίμνη αίματος βρέθηκε νεκρός ένας 64χρονος επιχειρηματίας, στο διαμέρισμά του, στον Αλμυρό του Βόλου. Η αστυνομία που διεξάγει τις έρευνες, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, έχει προχωρήσει στην σύλληψη ενός Ρωσοπόντιου 36χρονου, ελληνικής υπηκοότητας, πρώην υπαλλήλου του θύματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο συλληφθείς φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι είχε οικονομικές, αλλά και προσωπικές διαφορές με το θύμα και να παραδέχθηκε την δολοφονία, την οποία διέπραξε, χωρίς να συμμετέχει κανείς άλλος συνεργός στο έγκλημα.

Το θύμα, επιτυχημένος επιχειρηματίας της περιοχής, βρέθηκε από το γιο του, που ανησύχησε επειδή ο πατέρας του δεν εμφανίσθηκε στο κατάστημα που διατηρεί με αξεσουάρ αυτοκινήτων. Λίγο μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, έγινε γνωστό ότι το αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε κοντά στο Αερινό, τρακαρισμένο και εγκαταλειμμένο στην άκρη του δρόμου, και για το λόγο αυτό εικάζεται ότι με αυτό διέφυγε ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 64χρονος μάλλον πυροβολήθηκε, αλλά και χτυπήθηκε από το δράστη, καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν παντού μεγάλες ποσότητες αίματος, ακόμη και μέχρι την είσοδο του διαμερίσματος.Το θύμα λέγεται ότι είχε οικονομική άνεση και εθεωρείτο ευκατάστατος. Ήταν διαζευγμένος και ζούσε μόνος του στο κέντρο του Αλμυρού.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter