«Αλωσε» το Φάληρο ο Παναθηναϊκός, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό και «αγκαλιάζει» την Ευρώπη

«Αλωσε» το Φάληρο ο Παναθηναϊκός, νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό και «αγκαλιάζει» την Ευρώπη

Σε ένα χορταστικό ντέρμπι στο Φάληρο ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό και διατηρήθηκε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας1. Οι πράσινοι κρατούν στα χέρια τους το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ διεκδικούν και το κύπελλο.

Το τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 10’ κόντρα στην ροή του αγώνα. Ο Κουρμπέλης με κεφαλιά-πάσα τροφοδότησε τον Παλάσιος, ο οποίος «άδειασε» τον Παπαδόπουλο και με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Βατσλίκ (1-0).

Στο 15΄ο Αϊτόρ πέρασε κάθετη πάσα στον Παλάσιος, ο οποίος σούταρε, αλλά αυτή τη φορά απομάκρυνε τον κίνδυνο ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Στο 19’ και στο 21’ο Μπρινιόλι απέκρουσε σουτ των Λόπες και Αγκιμπού Καμαρά αντίστοιχα, ενώ στο 24’ ο Αϊτόρ εκτέλεσε φάουλ χωρίς να ανησυχήσει τον Βατσλίκ.

Στο 36΄ο Παπασταθόπουλος κέρδισε την κεφαλιά και ο Μπρινιόλι με δυσκολία απέκρουσε την μπάλα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ροντρίγκες ξέφυγε από τον Κώτσιρα, σούταρε με δύναμη, όμως ο Μπρινιόλι ήταν στη σωστή θέση και αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του.

Στο 54’ το τριφύλλι έκανε το 0-2. Ο Αϊτόρ εκτέλεσε κόρνερ από την αριστερή πλευρά και ο Σένκεφελντ με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Ο Ολυμπιακός μείωσε σε 2-1 με ένα τυχερό γκολ. Στο 71’ ο Βαλμπουενά εκτέλεσε κόρνερ, ο Ελ Αραμπί κέρδισε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Τικίνιο και κατέληξε στα δίκτυα.

Ο Ραϊνσράιμπερ (Ισραήλ) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Ελ Αραμπί, Ιωαννίδη, Αλεξανδρόπουλο, Πέρεθ, Σάρλια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (46’ Σισέ), Εμβιλά (79’ Κανέ), Μάντι Καμαρά, Ροντρίγκες (64’ Βαλμπουενά), Λόπες (79’ Μασούρας), Αγκιμπού Καμαρά (46’ Τικίνιο), Ελ Αραμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Σάντσες, Κουρμπέλης (78’ Χουάνκαρ), Αλεξανδρόπουλος (46’ Πέρεθ), Βιγιαφάνιες Αϊτόρ (63’ Χατζηγιοβάνης), Παλάσιος (63’ Βιτάλ), Ιωαννίδης (23’ Καρλίτος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter