Αλωσε το «Γεντί Κουλέ» ο Ιωνικός και με τη νίκη (3-2) επί του ΟΦΗ αγκάλιασε την παραμονή του

Αλωσε το «Γεντί Κουλέ» ο Ιωνικός και με τη νίκη (3-2) επί του ΟΦΗ αγκάλιασε την παραμονή του

Ο Ιωνικός πήρε «διπλό» στο Ηράκλειο επικρατώντας με 3-2 του ΟΦΗ στην πρεμιέρα των πλέι άουτ της Σούπερ Λίγκας 1 και βρίσκεται αγκαλιά με την παραμονή του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς με το πόδι στο… γκάζι και μέχρι το 20’ είχαν χάσει τρεις κλασικές ευκαιρίες με τους Αοσμαν (5’), Τουράμ (6’), Λένις (20’) και είχαν πετύχει και ένα γκολ. Στο 11’ ο Αοσμαν εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρομαό με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ για τον αρχηγό του Ιωνικού και η όγδοη ασίστ για τον Αοσμαν. Στο 39’ ο 28χρονος μέσος έδωσε την ένατη ασίστ του και σκόρερ στο 0-2 για τον Ιωνικό ήταν ο Μύγας. Οι παίκτες του Δ. Σπανού πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ντάλσιο στο 45’ (0-3), ενώ η κρητική ομάδα μείωσε το σκορ στις καθυστερήσεις με τον Φελίπε (1-3).

Ο ΟΦΗ μπήκε ξανά στο παιχνίδι στο 56’ όταν ο Ντουρμισάι έκανε το 2-3, αλλά αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Ο Ιωνικός έπαιξε με τη φωτιά, ωστόσο κράτησε τη νίκη, αφού δύο φορές ο Διαμαντής αστόχησε από πλεονεκτική θέση (75’ και 83’), ενώ στο 88’ ο Χουτεσιώτης απέκρουσε την προβολή του Φελίπε.

Ο Αρ. Διαμαντόπουλος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σελίμοβιτς, Νέιρα, Μύγα, Βαλεριάνος.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης (69’ Τσιλιανίδης), Μπαλογιάννης, Βούρος, Σελίμοβιτς (46’ Λάμπρου), Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (69’ Μπουζούκης), Νέιρα, Ντουρμισάι (76’ Φαν Ντάινεν), Λάμπρου (46’ Διαμαντής), Φελίπε.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σάντσες, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Βαλεριάνος, Κάνιας, Ντάλσιο, Άοσμαν (68’ Κιάκος), Λένις (91’ Μάναλης), Τουράμ (78’ Μάντζης).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter