Αλωσε το «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος, νίκησε 3-1 τον Άρη

Αλωσε το «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος, νίκησε 3-1 τον Άρη
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Μεγάλη βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ατρόμητος επικρατώντας 3-1 του Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Περιστεριώτες ξεκόλλησαν από το πάτο της βαθμολογίας και έφτασαν τους 9 βαθμούς, ενώ οι κίτρινοι παρέμειναν στην έκτη θέση.

Το σκορ άνοιξε στο 25’. Ο Ντε Μποκ γέμισε στο δεύτερο δοκάρι στον Ρομπάιγ, ο οποίος πάσαρε στον Φριντζόνσον κι αυτός εκτέλεσε τον Κουέστα για το 1-0.

Στο 36’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Παναγίδη από τον Κεσχρίντα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Φαμπιάνο, ο Τσιντώντας απέκρουσε την μπάλα, αλλά στην επαναφορά της ο Βραζιλιάνος ισοφάρισε σε 1-1.

Το πέναλτι προκάλεσε την αντίδραση των φιλοξενούμενων που σε ανακοίνωση τους ανέφεραν: «Ημίχρονο στο Κλεάνθης Βικελίδης Άρης – Ατρόμητος 1-1. Με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που είδαν μόνο Διαμαντόπουλος και Ζαμπαλάς για παράβαση εκτός περιοχής, χωρίς στην ίδια φάση να καταλογίσουν ξεκάθαρο φάουλ στον Κούντε που είχε προηγηθεί, ο Άρης ισοφάρισε με τον Φαμπιάνο το τέρμα του Φριντζόνσον».

Στο 55’ ήταν η σειρά του Ατρόμητου να κερδίσει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βερστράτε στον Εντερ. Ο Βαλένσια ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77’. Ο Καμαρά έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγο έξω από την περιοχή, μπήκε σε αυτή και εκτέλεσε ιδανικά για το 1-3.

Στις καθυστερήσεις οι φίλαθλοι του Αρη αποδοκίμασαν παίκτες και διοίκηση, ενώ στο

98’ ο Φαμπιάνο είχε δοκάρι.

Αρης: Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Βερστράτε (83’ Τζούρασεκ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (83’ Πάρδο), Μενέντες (59’ Ζαμόρα), Παναγίδης (68’ Κάρλσον), Μορόν.

Aτρόμητος: Τσιντώντας, Κεσχρίντα, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ντε Μποκ, Έντερ (89’ Κούεν), Κουντέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ρομπάιγ (70’ Ερλινγκμάρκ), Βαλένσια, Φριντζόνσον (70’ Αντζιέλσκι).

**Στο παιχνίδι των Ιωαννίνων ο ΠΑΣ παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (1-1) και οι δύο ομάδες παρέμειναν στο πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 50’ με τον Κιάκο και το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 73’ με τον Κόμπα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέϊμάν, Σόρια, Τσαούσης, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος, Ριέντστρα (78’ Γκάρο), Κιάκος (78’ Κιάκος), Παμλίδης (68’ Λιάσος), Ροσέρο (86’ Λεό), Κόντε (86’ Μπάλαν).

ΒΟΛΟΣ: Παπαδόπουλος, Τάχατος (67’ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (67’ Μαχαίρας), Μπερτόλιο, Ντέλετιτς (84’ Ενγκίν), Κορνέτ (67’ Κόμπα), Γκαρσία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter