«Άλωσαν» το Σικάγο οι Μπακς με επιβλητικό Αντετοκούνμπο (Video)

«Άλωσαν» το Σικάγο οι Μπακς με επιβλητικό Αντετοκούνμπο (Video)

Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, άγγιξε το triple double, οδηγώντας τους Μπακς σε μεγάλη νίκη με 110-96 επί των Μπουλς στο United Center. Μάλιστα, στο Σικάγο η ομάδα του Μιλγουόκι, πανηγύρισε την τρίτη της επιτυχία σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά από την απομάκρυνση του Τζέισον Κιντ.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ, σημείωσε 27 πόντους (5/10 βολές, 11/19 δίποντα), μάζεψε 9 ριμπάουντ (6-3), μοίρασε 8 ασίστ, είχε 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο, και έκανε 3 λάθη στα 35′ που αγωνίστηκε, βοηθώντας τους Μπακς να διεκδικήσουν καλύτερή θέση στην κατάταξη της Ανατολής. Κορυφαίος για τους «ταύρους» ήταν ο Μάρκανεν που έκανε double double (17 πόντους και 10 ριμπάουντ).

Καλή ήταν η παρουσία του Κώστα Κουφού, στην ήττα με 113-98 που γνώρισαν οι Κινγκς από τους Σπερς. Ο Ελληνας σέντερ, σημείωσε 6 πόντους, μάζεψε 12 ριμπάουντ και είχε μία ασίστ σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ αντίθετα ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν αγωνίστηκε. Κορυφαίος σκόρερ για την ομάδα του Σακραμέντο ήταν ο Φοξ με 26 πόντους, ενώ για τους νικητές του Σαν Αντόνιο, ο Φορμπς με 23 πόντους. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter