«Άλωσε» το Μόναχο η Λίβερπουλ – «Πεντάρα» η Μπαρτσελόνα

«Άλωσε» το Μόναχο η Λίβερπουλ – «Πεντάρα» η Μπαρτσελόνα

Ομάδα που κι εφέτος είναι δομημένη για να φτάσει μέχρι το τέλος απέδειξε ότι είναι η Λίβερπουλ.

Το 0-0 στο «Άνφιλντ» δεν εμπόδισε το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να περάσει με το εμφατικό 3-1 από το Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και πανάξια θα βρεθεί στην κλήρωση της Παρασκευής των προημιτελικών του Champions League.

Στο 26′ ο Μανέ άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα, αλλά στο 39′ με αυτογκόλ του Ματίπ ισοφάρισε η Μπάγερν και ξαναμπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην επανάληψη όμως η Λίβερπουλ «χτύπησε» δις και πήρε τη νίκη. Αρχικά στο 69′ με τον Φαν Ντάικ και στο 84′ ξανά με τον Μανέ για το τελικό 1-3.

Μπαρτσελόνα-Λιόν 5-1

Μετά από το 0-0 στη Γαλλία, η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε σκόραρε δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο του ματς και εν συνεχεία άλλα τρία μέσα σε οκτώ λεπτά για το τελικό 5-1 επί της Λιόν. Μια εμφατική νίκη που την έστειλε στα προημιτελικά του Champions League.

Για την ομάδα της Βαρκελώνης σκόραραν στην αρχή στο 18′ με πέναλτι ο Μέσι και στο 31′ ο Κουτίνιο, για να μειώσει στο 58′ ο Τουσάρ και να δώσει άλλο χρώμα στο ματς για τους Γάλλους που πίστεψαν ότι μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα. Εκεί.. όμως μίλησε ο Μέσι, ο οποίος στο 78′ σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και στο 80′ και στο 86′ έδωσε δύο υπέροχες ασίστ σε Πικέ και Ντεμπελέ για το τελικό 5-1 των Καταλανών. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter