Ανάστατοι οι κάτοικοι του Μεσοβουνίου

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με τα βουητά σε χωριό του Ζαγορίου

Περίεργα βουητά, ειδικά τις νυχτερινές ώρες, εξακολουθούν να ακούνε κάτοικοι στο Μεσοβούνι Ζαγορίου. Toπικά μέσα ενημέρωσης ανέδειξαν το θέμα με αποτέλεσμα προ ημερών ο Δήμος Ζαγορίου αλλά και η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, που είχαν ενημερωθεί, να ζητήσουν την διερεύνηση του φαινομένου από ειδικούς επιστήμονες.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, η Αντιδήμαρχος Αγγελική Ράπτη, ενημερώνοντας το σώμα ανέφερε ότι το ΙΓΜΕ, η Πολιτική Προστασία και ο Οργανισμός Αντισεισμικής Προστασίας στους οποίους απευθύνθηκε ο Δήμος για να επιληφθούν, απάντησαν ότι, εφόσον δεν υπάρχουν κατολισθήσεις ή ρωγμές στην περιοχή, δεν μπορεί να γίνει κάποια παρέμβαση.

Οι επιστήμονες λοιπόν έκριναν πως τα βουητά από μόνα τους δεν εγκυμονούν λόγους ανησυχίας. Αλλά οι κάτοικοι εξακολουθούν να αγωνιούν για την προέλευση των περίεργων βουητών...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.