Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια

Άμα καταπίνεις ελικόπτερα και βαπόρια με ναρκωτικά αλλά σε πνίγουν τα κουκούτσια

Τώρα που λύθηκε το μυστήριο με τις διακοπές του Τσίπρα και των παιδιών του ας δούμε μερικά πράγματα. Ο πρωθυπουργός λοιπόν, δεν έκανε διακοπές με τη θαλαμηγό κάποιου επιχειρηματία σε κάποιο πέλαγος διαπλοκής, αλλά με το σκάφος της φίλης και συμβούλου του κυρίας Κατερίνας Παναγοπούλου. 

Δηλαδή αν ήθελε κάποιος να τον κατηγορήσει για διαπλοκή θα μπορούσε να το κάνει όταν την τοποθέτησε σύμβουλό του και όχι όταν τον φιλοξένησε. Δεν το έκανε κανένας προφανώς γιατί αυτή η επιλογή δεν είχε κανέναν στοιχείο διαπλοκής ή ανταλλαγής ωφελημάτων.

Πάμε παρακάτω τώρα. Αυτή η φιλοξενία όχι μόνο δεν ήταν άγνωστη, αλλά ο ίδιος ο Όμιλος Μαρινάκη, την είχε δημοσιοποιήσει δια του Γιώργου Παπαχρήστου που ειδικεύεται σε δημοσίευση πληροφοριών που αρέσουν στον Μαρινάκη. Έγραφε συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 ο Παπαχρήστος : “Το υπέροχο Ferretti των 112 ποδών της οικογένειας Περικλή και Κατερίνας Παναγοπούλου ήταν αυτό που είχε την τιμή να φιλοξενήσει φέτος, επί μία και πλέον εβδομάδα, τον Πρωθυπουργό, τη σύζυγό του Μπέττυ και τα δυο παιδάκια τους. Από μια ευτυχή συγκυρία ή επί σκοπώ, αγνοώ, το σκάφος με τους VIP φιλοξενουμένους του έπλευσε στα ήρεμα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, εκεί όπου το πεύκο αγκαλιάζει το νερό”.

Συνεπώς, η είδηση ήταν γνωστή, κανένας (ούτε ο Μαρινάκης) δεν κατηγόρησε τον Τσίπρα για διαπλοκή και το κυριώτερο, κανένας δεν συνέδεσε το δικαίωμα ενός ανθρώπου στην Ελλάδα να κάνει ολιγοήμερη ανάπαυλα το Δεκαπενταύγουστο με τις φωτιές στο Μάτι (ούτε αυτός ο Παπαχρήστου).

Παρ’ όλα αυτά, ο Τσίπρας, εμφανίζεται σε ένα νέο αφήγημα να κάνει χλιδάτες διακοπές ενώ είναι σε εξέλιξη η φωτιά στο Μάτι. Δεν ξαναζεσταίνεται απλώς η σούπα που είχε μαγειρέψει ο Μαρινάκης με τους έμπιστούς τους, αλλά συμπτίσσονται και αλλάζουν οι χρόνοι , παραχαράσσονται τα γεγονότα για να δημιουργηθεί μια αισχρή επικοινωνιακή εικόνα με ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την οποία ο πρωθυπουργός εμφανίζεται σχεδόν σαν δολοφόνος στο Μάτι. Γιατί αυτό ακριβώς γίνεται εδώ και μέρες χωρίς κανένα σεβασμό στους νεκρούς. Πατάνε πάνω στα πτώματα των ανθρώπων για να φτάσουν στο θρόνο της εξουσίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ξεκάθαρο πια, επιβεβαιώνει κάθε μέρα το ρόλο του κυνικού αριβίστα, που δεν διστάζει να αμαυρώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με τρόπο που μόνο ένα κακομαθημένο παλιόπαιδο ξέρει να κάνει όταν δεν του γίνονται τα χατήρια. Το μοναδικό που χρειάζεται να κάνει είναι να επιλέξει fake news το οποίο θα αναλάβουν να διακινήσουν τα φιλικά του media μέσα από την επικοινωνιακή τους παντοδυναμία. Και εδώ είναι τώρα η ουσία της διαπλοκής και η απόδειξή της.

Τι έχει αποκαλυφθεί για τις σχέσεις διαπλοκής του Κυριάκου για τις οποίες τα Μέσα έχουν αμνησία, αφωνία και Μαρινακική ευελιξία; Καταγράφω πρόχειρα:

– Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκης ήταν φίλοι με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο της Siemens. Για κάποιο λόγο που δεν έχει εξηγηθεί, ήταν γείτονες «μεσοτοιχίας» και στην Τήνο και στην Κηφισιά. Έχει επίσης αποκαλυφθεί πως ο Χριστοφοράκος είχε ζητήσει από τη Siemens να κάνει δώρο το τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και αυτός αναγκάστηκε να το πληρώσει όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

– Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη είναι φίλοι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ίδιος ο Μαρινάκης έχει πει κατά καιρούς ότι είχαν και οικονομικές συνεργασίες με τη Μαρέβα, ενώ είναι κατά πολλούς τρόπους χορηγός της ΝΔ. Πέρα από την οικονομική επιδότηση υπάρχει και η αμοιβαία στήριξη. Ο Μητσοτάκης δεν έχει δει στον πολιτικό ορίζοντά του, ούτε Noor 1, ούτε διώξεις Μαρινάκη, ούτε κάτι για το οποίο πρέπει να κρατήσει αποστάσεις και να θέσει ερωτήματα δημόσιου ελέγχου ελέγχου.

– Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρησιμοποιούν ως αεροταξί το ελικόπτερο του ΑΝΤ1 του Κυριακού. Τα έξοδα μεταφοράς πληρώνονται από το κανάλι (τέτοια αντίληψη για υγιή επιχειρηματικότητα), το οποίο κανάλι στηρίζει ο Μητσοτάκης στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τους καναλάρχες για τις τηλεοπτικές άδειες. Κυριακού και σύζυγος Κυριάκου συμμετέχουν επίσης σε εταιρείες ανάδειξης της επιχειρηματικότητας

– Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, ως οικογένεια, χρηματοδοτούνται από μια offshore εταιρεία, άγνωστου χρηματοδότη, ( διαχειριστές φαίνονται άνθρωποι των επιχειρήσεων Λασκαρίδη) η οποία ταυτόχρονα χρηματοδοτεί και το υπερχρεωμένο Πρώτο Θέμα. Φυσικά τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης Μαρινάκη και ΣΙΑ, ούτε σε αυτό έχουν εντοπίσει κάτι μεμπτό ή άξιο απορίας και δημοσιογραφικών ερωτημάτων.

– Ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη ως οικογένεια, είχαν στην κατοχή τους offshore εταιρείες με άγνωστες συναλλαγές και κυρίως άγνωστους λόγους δημιουργίας. Ούτε σήμερα γνωρίζουμε τι έκαναν αυτές οι offshore, ποιοι επιχειρηματίες τις χρηματοδότησαν και γιατί.

Αυτά είναι μερικά από τα γνωστά πραγματικά γεγονότα που αποδεικνύουν τις σχέσεις διαπλοκής της οικογένειας του Κυριάκου Μητσοτάκη και την αντίληψή του για την εξουσία. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν έχει αναφερθεί ή σχολιαστεί από όσους ψάχνουν στον Τσίπρα εδώ και μέρες για να του αποδώσουν όσα οι ίδιοι έχουν ως κουλτούρα και πρακτική. Αφού έχουν καταπιεί ελικόπτερα διαπλοκής, offshore περίεργης πλοκής και βαπόρια με ναρκωτικά, πνίγονται με τα κουκούτσια. Προφανώς επειδή δεν έχουν κουκούτσι ντροπής.

Πηγή: koutipandoras.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter