Αμαλιάδα: Στη φυλακή 40χρονος που βίαζε για 3 χρόνια τη νεαρή ανιψιά του

Αμαλιάδα: Στη φυλακή 40χρονος που βίαζε για 3 χρόνια τη νεαρή ανιψιά του

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 40χρονος θείος μιας νεαρής κοπέλας, που κατηγορείται ότι επί τρία χρόνια την βίαζε μαζί με τον αδερφό της. Χθες μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης στα Δικαστήρια Αμαλιάδας, ο θείος κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ ο αδερφός παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τους βαρύνουν οι κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και της αποπλάνησης.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε σε χωριό της Αμαλιάδας και ήρθε στο φως τον Μάιο του 2019 μετά τις αποκαλύψεις της 16χρονης τότε κοπέλας στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας της είχε προβεί σε καταγγελία τότε για έναν άντρα με τον οποίο έφυγε η κόρη του μαζί του. Όταν κινητοποιήθηκαν οι αρχές και έφτασαν στα ίχνη του, η κοπέλα αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο είχε αποφασίσει να φύγει… Υποστήριξε πως για τρία χρόνια από την ηλικία των 13 ετών ο αδερφός του πατέρα της – ο θείος της – μαζί με τον αδερφό της την βίαζαν…

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας σχημάτισαν δικογραφία και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης… Δεν ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου και έτσι ξεκίνησε η διερεύνηση από τη δικαιοσύνη με προανάκριση.

Πριν λίγες ημέρες κλείνοντας ο κύκλος των καταθέσεων, η 18χρονη σήμερα κοπέλα, κλήθηκε εκ νέου στον Ανακριτή Αμαλιάδας, όπου υποστήριξε τα όσα είχε από την αρχή καταγγείλει.

Έτσι μετά την τελική κατάθεση του θείου και του αδερφού χθες, ο πρώτος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως και ο δεύτερος παρέμεινε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: Ilialive.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter