Αμανατίδης για αξιολόγηση: Η καθυστέρηση οφείλεται στην διαφωνία ΔΝΤ-Θεσμών

Αμανατίδης για αξιολόγηση: Η καθυστέρηση οφείλεται στην διαφωνία ΔΝΤ-Θεσμών

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ μίλησε για την αξιολόγηση, και έκανε αναφορά στον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Για το θέμα της δεύτερης αξιολόγησης ο υφυπουργός είπε ότι έχει γίνει φανερό πως η καθυστέρηση οφείλεται στη διαφωνία ανάμεσα στο ΔΝΤ και σε μέρος των θεσμών, ενώ σημείωσε πως δεν ευσταθούν τα διάφορα σενάρια που κυκλοφορούν.

Είπε ότι με τη δημοσιοποίηση του κειμένου της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τον νόμο Παππά «έχει καταρρεύσει όλη η φιλολογία και όλη η πολιτική τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας. Το θετικό από την προσπάθεια της κυβέρνησης το προηγούμενο διάστημα είναι η αναγνώριση της αναγκαιότητας να προχωρήσει επιτέλους η ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου στην Ελλάδα και να μπει τέλος σε ένα καθεστώς ανομίας, το οποίο διαρκεί 27 χρόνια και δεν περιποιεί τιμή για τη χώρα».

Σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για τις δημόσιες συγκοινωνίες του νομού Θεσσαλονίκης, σχέδιο που παρουσίασε το Σάββατο ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Αμανατίδης είπε ότι υπάρχει ένας συνολικός σχεδιασμός, ώστε η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει τις δικές της δημόσιες συγκοινωνίες, ποιοτικές και για την εξυπηρέτηση των πολιτών της, καθώς επί τόσα χρόνια υπάρχει ένα μονοπώλιο κι ένα καθεστώς «σκανδαλώδες».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter