Αμανατίδης: «Η ΝΔ εμφορείται από ρεβανσισμό και αλαζονεία» (Video)

Αμανατίδης: «Η ΝΔ εμφορείται από ρεβανσισμό και αλαζονεία» (Video)

«Τώρα που έχουμε βγει από το πρόγραμμα και εφαρμόζουμε από τον Αύγουστο του 2018 θετικές πολιτικές, με ρύθμιση του χρέους και ένα σημαντικό “μαξιλάρι” άνω των 30 δισεκατομμυρίων ευρώ, ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας εμπιστευτεί και πάλι με ισχυρή εντολή, ώστε να οικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα με δικαιοσύνη και σιγουριά, χωρίς να μπούμε σε περιπέτειες και χωρίς πισωγυρίσματα» τόνισε ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αμανατίδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN σήμερα το πρωί.

«Η ΝΔ δεν πρέπει να νομίζει ότι μπήκε στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ, επειδή έμεινε εκτός εξουσίας για τέσσερα χρόνια και τώρα κρύβεται πίσω από γενικόλογα συνθήματα για να μην αποκαλύψει το πραγματικό της πρόγραμμα. Από πού θα βρεθούν τα χρήματα για τους πόρους που θα χαθούν; Θέλει να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ΔΝΤ χωρίς το ΔΝΤ και δεν μας λέει τίποτα για το ασφαλιστικό», σημείωσε ενώ για το ΚΙΝΑΛ υποστήριξε ότι «στηρίζει την προοπτική κυβέρνησης της ΝΔ και αντιτίθεται στην απλή αναλογική, που υπήρξε κεντρικό αίτημα και ζητούμενο για το ΠΑΣΟΚ».

«Η ΝΔ εμφορείται από ρεβανσισμό και αλαζονεία, στοιχεία που με κόπο τα κρατάει “εν υπνώσει” και θα βγουν στην επιφάνεια μετεκλογικά. Αυτό δείχνουν οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, τον ελληνικό λαό, που στις 7 Ιουλίου θα δώσει την απάντησή του» κατέληξε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter