Άμεση εφαρμογή του νέου νόμου Χρυσοχοΐδη: Μεταγωγή – απαγωγή του Κουφοντίνα παρά την απαγόρευση

Άμεση εφαρμογή του νέου νόμου Χρυσοχοΐδη: Μεταγωγή – απαγωγή του Κουφοντίνα παρά την απαγόρευση

Επιβεβαιώνοντας τα περί φωτογραφικής διάταξης στον νέο νόμο – έκτρωμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Δημήτρης Κουφοντίνας περί τις 3.30 «απήχθει» από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου έτσι ώστε να μεταφερθεί σύμφωνα με πληροφορίες στις φυλακές Δομοκού.

Ο κρατούμενος και προσωπικός εχθρός της οικογένειας Μητσοτάκη, μετήχθη εν μέσω πανδημίας την ώρα που θεωρητικά οι μεταγωγές κρατουμένων απαγορεύονται για λόγους υγείας, χωρίς να έχει καν τον χρόνο να μαζέψει τα πράγματά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα «ο Διευθυντής της φυλακής δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρέμβει για να εξασφαλίσει τους αυτονόητους όρους της αξιοπρεπούς μεταγωγής, καθώς δήλωσε απλά εκτελεστικό όργανο»

Ανακοίνωση Δικτύου για τα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα:

Ώρα 3.30 σήμερα, τα στρατά του κ. Χρυσοχοίδη, εκτελώντας τις εντολές της κας Νικολάου, απήγαγαν τον Δημ.Κουφοντίνα από την αγροτική φυλακή της Κασσαβέτειας του Βόλου προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς να τον αφήσουν να πάρει ούτε τα στοιχειώδη προσωπικά του είδη και χωρίς να μπορεί να ενημερώσει ούτε την οικογένεια του. Ο Διευθυντής της φυλακής δήλωσε ότι δεν μπορεί να παρέμβει για να εξασφαλίσει τους αυτονόητους όρους της αξιοπρεπούς μεταγωγής, καθώς δήλωσε απλά εκτελεστικό όργανο.

Η φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση που κόπηκε και ράφτηκε πολλές φορές μέχρι να πετύχει να επιτελέσει τον μοναδικό της στόχο, την μετακίνηση του συγκεκριμένου κρατούμενου από τις αγροτικές φυλακές που δικαιωματικά είχε μεταφερθεί από το 2018 και την εκδικητική επιδείνωση των συνθηκών κράτησής του, επιτεύχθηκε.

Η οικογένεια που κυβερνά τη χώρα, που δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει το μίσος της και ο υπουργός της , που ανέλαβε τις φυλακές, αποστρεφόμενος τους κρατούμενους και θα αφήσει ιστορία, νομοθετώντας εμμονικά και φωτογραφικά μια ειδική διάταξη για έναν και μόνον από αυτούς, μπορούν να κοιμούνται ευχαριστημένοι.

ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter