Αμετανόητος ο Άδωνης: «Λεκτική υπερβολή αυτό για τα κλειδιά» – Αρνήθηκε να απαντήσει αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ

Αμετανόητος ο Άδωνης: «Λεκτική υπερβολή αυτό για τα κλειδιά» – Αρνήθηκε να απαντήσει αν θα μπορούσε να ζήσει με 534 ευρώ

Ο Άδωνης Γεωργιάδης μας έχει συνηθίσει στις προκλητικές και αλαζονικές δηλώσεις. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τους ανθρώπους στο χώρο της εστίασης που βλέπουν μέρα με τη μέρα τα μαγαζιά τους να ρημάζουν χωρίς οικονομική στήριξη από το κράτος με το οριστικό «λουκέτο» να φαντάζει ως η μοναδική λύση, οι ειρωνείες περισσεύουν.

Ο υπουργός Ανάπτυξης εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αμετανόητος απέναντι στις ειρωνείες που ξεστόμισε προς τους επιχειρηματίες της εστίασης, στους οποίους είπε πως «όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στ’ αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του».

Αποφεύγοντας να ζητήσει συγγνώμη αρκέστηκε να πει πως ήταν μόνο μια «λεκτική υπερβολή την οποία χρησιμοποίησε απέναντι σε μια συνδικαλιστική υπερβολή» χωρίς όμως να πει κουβέντα για πραγματική ενίσχυσή σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά σε ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Μάλιστα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν εκείνος θα μπορούσε να ζήσει την οικογένειά του με 534 ευρώ, το ποσό, που παίρνουν όσοι είναι σε αναστολή εργασίας. Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με προκλητικό και εριστικό τρόπο απάντησε στη δημοσιογράφο ότι δεν της απαντά στην ερώτηση γιατί δεν θυμάται να έχει γίνει αντίστοιχη ερώτηση σε υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter