Αμετανόητος… ζορό ο Ψωμιάδης: «Ποτέ δεν πήγα σε μπ….λο να κάνω την μαντάμα»! (Video)

Αμετανόητος… ζορό ο Ψωμιάδης: «Ποτέ δεν πήγα σε μπ….λο να κάνω την μαντάμα»! (Video)

Ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης μιλώντας χθες σε διαδικτυακό σάιτ αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημοσίως στην απόφασή του να παίξει σε διαφήμιση των Jumbo ντυμένος ως Ζορό. Μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να τον… απολαύσουμε και πάλι πολύ σύντομα στις οθόνες. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στο κόμμα του και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Μεταξύ άλλων, μιλώντας στο life-events.gr, είπε: «Ποια η έκπληξη; Ο Ψωμιάδης έχει αποδείξει ότι είναι παρών σε όλα τα… προσκλητήρια. Εξάλλου γεννήθηκα μες στον χώρο των παιχνιδιών, 20 χρόνια ήμουν μεγαλοέμπορος παιχνιδιών. Ποτέ δεν ήμουν θιασώτης ενός ψεύτικου σύγχρονου τσίρκου, ποτέ δεν φόρεσα την μάσκα της υποκρισίας και τη μάσκα της γελοιότητας. Ποτέ δεν πήγα σε μπουρδέλο να κάνω τη μαντάμ. Εγώ είμαι αληθινός, είμαι αυθεντικός, είμαι ειλικρινής, είμαι όπως με γνώρισε εδώ και 37 χρόνια ο ελληνικός λαός».

Και πρόσθεσε: «Κάποιοι μου λένε πληρώθηκες; Όταν αγαπώ κάτι δεν με ενδιαφέρει το τίμημα, σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχει τίμημα. Υπάρχει αγάπη από τον κόσμο που εδώ και ώρες κατακλύονται τα διαδίκτυα και τα τηλέφωνα και έχω χάσει τον μπούσουλά μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ξαναβρισκόμουν τόσο ψηλά στην επικαιρότητα, αλλά δεν αποκλείεται να με ξαναδείτε. Εγώ είμαι απρόβλεπτος εξάλλου, δέχομαι οποιαδήποτε πρόσκληση».

Καταλήγοντας τόνισε: «Ποτέ δεν ήμουν σοβαροφανής. Αυτοί που κατακρίνουν είναι ένα ελάχιστο πολιτικό και δημοσιογραφικό αληταριό. Νομίζω βάζοντα τη μάσκα, βλέπεις κατάματα τον ελληνικό λαό στα μάτια, του λες την αλήθεια και εξάλλου ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων, αυτό είμαι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter