Αμετανόητος ο «ψευτογιατρός» – «Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;»

Αμετανόητος ο «ψευτογιατρός» – «Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;»
Για αύριο, Τρίτη, διεκόπη πριν καν να ξεκινήσει η δίκη του «ψευτογιατρού» Dr Kontos στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, καθώς η αίθουσα ήταν μικρή με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες.
«Δεν μπορεί να υποχρεώνει ένα δικαστήριο να γίνεται μια δίκη σαν να είμαστε σε περίπτερο. Πώς να καθίσουμε; Όχι κανόνες υγιεινής δεν τηρούνται, είμαστε κίνδυνος ο ένας για τον άλλο. Θα αποχωρήσουμε όχι από ιδιοτροπία, αλλά για λόγους αναγκαιότητας. Η αίθουσα δεν κάνει ούτε για δημοσίευση διαθηκών. Εμείς θα απευθυνθούμε στη διοίκηση του Πρωτοδικείου. Είμαι 76 ετών να μείνω όρθιος και να δικάσω; Είναι ζήτημα πολιτισμού. Δεν είναι περίπτερο να περνάμε να παίρνουμε και να φεύγουμε» είπε διαμαρτυρόμενος ο Βασίλης Δημακοπουλος, συνήγορος εκ των κατηγορουμένων.
Για αυτόν τον λόγο το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της δίκης ενώ ο κατηγορούμενος μετέβη στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου ζήτησε και έλαβε για τη δεύτερη δικογραφία που υπάρχει βάρος του για «ξέπλυμα χρήματος».

Αμετανόητος ο Dr Θάνατος 

«Με τους άλλους που έχουν γίνει καλά θα ασχοληθείτε;», φώναξε ο κατηγορούμενος την ώρα που έφτανε στο δικαστήριο ενώ κατά την αποχώρησή του είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους: «Θα πω τα πάντα όταν έρθει η ώρα. Γι’ αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε; Οφείλω πολλές συγγνώμες και θα τις πω εκεί που πρέπει. Οι ασθενείς ήταν τελικού σταδίου και δεν είχαν άλλη θεραπεία και έρχονταν σε μένα για θεραπεία με βότανα»
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter