Αμετανόητος ο Χατζηδάκης: «H ΔΕΗ είναι ένα success story»

Αμετανόητος ο Χατζηδάκης: «H ΔΕΗ είναι ένα success story»

Παρά το γεγονός ότι έχει παραδεχτεί σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως θα επιβληθεί αύξηση 50% στα τιμολόγια του ρεύματος, ο Κωστής Χατζηδάκης επιμένει να θριαμβολογεί για τις πολιτικές του επιδόσεις, χαρακτηρίζοντας -ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας- «success story» τη ΔΕΗ.

Η απουσία του πρωθυπουργού και η σκληρή κριτική του Αλέξη Τσίπρα τόσο για το νομοσχέδιο που αλλοιώνει τον δημόσιο χαρακτήρα της κοινωνικής ασφάλισης όσο και για τις αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος ανάγκασαν τον Κωστή Χατζηδάκη να πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μας παραδώσατε τη ΔΕΗ σε κατάρρευση και μέσα σε χρόνο ρεκόρ διασώσαμε την εταιρία χωρίς να αυξηθεί το ρεύμα» υπερηφανεύτηκε ο Κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του: «Και τώρα ερχόσαστε, δύο χρόνια μετά τη διάσωση, ενώ έχει πολλαπλασιαστεί η τιμή της μετοχής και ενώ όλοι αναγνωρίζουν ότι η ΔΕΗ είναι ένα success story, και επικαλείστε τη διεθνή αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου και των τιμών για το διοξείδιο του άνθρακα για να συνδέσετε τον Μητσοτάκη και τον Χατζηδάκη με τις διεθνείς αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος»«Ωραία αντιπολίτευση!» σχολίασε δηκτικά και προειδοποίησε σε αντίστοιχο ύφος πως το επόμενο βήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να πάει πιο κοντά «στο κόμμα: ¨Χαρίζω οικόπεδα, χαρίζω χρέ稻.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχτηκε κι εκείνος με τη σειρά τις επικείμενες αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, προτρέποντας τους καταναλωτές να κάνουν έρευνα αγοράς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter