Αμφιλοχία: 9χρονη τραυματίστηκε σε κλειστή παιδική χαρά – Έκοψε το αυτί της (Video)

Αμφιλοχία: 9χρονη τραυματίστηκε σε κλειστή παιδική χαρά – Έκοψε το αυτί της (Video)

Το παιχνίδι ενός 9χρονου κοριτσιού λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο αυτί, σε κλειστή παιδική χαρά στην Αμφιλοχία.

Ο τραυματισμός προήλθε όταν μπήκε στην παιδική χαρά που έπαιζαν κι άλλα παιδιά παρά το γεγονός ότι ήταν κλειδωμένη από τον δήμο, λόγω ακαταλληλότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί τραυματίστηκε από ελαττωματικό μηχάνημα, κόβοντας το δεξί του αυτί, και άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όμως λόγω της σοβαρότητας του τραύματός, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» των Ιωαννίνων όπου χρειάστηκε να κάνει 20 ράμματα.

Η παιδική χαρά κατασκευάστηκε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν λειτούργησε ποτέ γιατί δεν διέθετε ράμπα εισόδου για άτομα με αναπηρία. Η μητέρα κατήγγειλε πως στην εν λόγω παιδική χαρά δεν υπήρχε κάποια σήμανση απαγόρευσης εισόδου, ενώ οι πόρτες ήταν ανοιχτές.

Ανέφερε δε, ότι μετά από καταγγελίες δικές τους ο Δήμος τοποθέτησε πινακίδα. Ο δήμαρχος τόνισε πριν από το ατύχημα υπήρχαν προειδοποιητικές σημάνσεις απαγόρευσης εισόδου ενώ εικάζει πως κάποιος τα αφαίρεσε και δεν έγινε αντιληπτό από τις δημοτικές αρχές.

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter