Αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη η εγκληματολόγος Νατάσα Τσουκαλά: «Η χαριστική βολή είναι modus operandi των μαφιών»

Αμφισβητεί την αυτοκτονία Δογιάκη η εγκληματολόγος Νατάσα Τσουκαλά: «Η χαριστική βολή είναι modus operandi των μαφιών»

Τη δική της εκδοχή, κρίνοντας με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, για τον μυστηριώδη θάνατο του Σταύρου Δογιάκη, εκ των ιδιοκτητών της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, δίνει η καθηγήτρια εγκληματολογίας, Νατάσα Τσουκαλά.

Αμφισβητώντας ορισμένες πτυχές της υπόθεσης, με ανάρτησή της στο Facebook, τονίζει τρεις παραμέτρους που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή.

Όπως υπογραμμίζει: «Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών».

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Βαρέθηκα να διαβάζω άλλα αντ’ άλλων στα ΜΜΕ για τον νεκρό ιδιοκτήτη της ταβέρνας στη Κάντζα. Οι ταπεινές μου επιστημονικές μου γνώσεις με οδηγούν στα εξής:

  1. Όποιος είναι εξοικειωμένος με όπλα, δεν αυτοκτονεί ποτέ πυροβολώντας στο κεφάλι επειδή πιθανολογεί εύλογα ότι θα αστοχήσει εξαιτίας της εκπυρσοκρότησης του όπλου. Ασφαλέστερος τρόπος αυτοκτονίας είναι να στρέψει το όπλο στο στόμα.
  2. Οι πιθανότητες να σημαδέψει κάποιος το κεφάλι του με ευστοχία όταν έχει ήδη τραυματιστεί βαριά στην καρδιά είναι επιεικώς ανύπαρκτες.
  3. Σφαίρα στο κεφάλι λέγεται χαριστική βολή. Η χαριστική βολή είναι χαρακτηριστικό modus operandi όλων των ανά τον κόσμο μαφιών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter