Αμηχανία από Μαξίμου και κάλυψη στον Άκη Σκέρτσο

Αμηχανία από Μαξίμου και κάλυψη στον Άκη Σκέρτσο

Με μία αμήχανη ανακοίνωση του είδους ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται δια να ομιλεί», αντέδρασε το Μέγαρο Μαξίμου στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ζητά την απομάκρυνση του Άκη Σκέρτσου λόγω της ωμής παρέμβασης στην δικαιοσύνη.

Με την ανάρτησή του στο Facebook ο Άκης Σκέρτσος παρεμβαίνει στην δίκη Τοπαλούδη με εμφανή στόχο να επηρεάσει το σώμα των ενόρκων και το δικαστήριο υπέρ των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες ο κ. Σκέρτσος δεν ενήργησε μόνος του, αλλά είχε το «πράσινο φως» από τον πρωθυπουργό. ΄Ηταν λοιπόν αναμενόμενη η κάλυψη του κυβερνητικού εκπροσώπου προς εκείνον.

Διαβάστε επίσης: «Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά του «απλού πολίτη» Σκέρτσου: «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τον αποπέμψει»

Ενδεικτικό της αμηχανίας είναι ότι επικαλείται τις προσωπικές απόψεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ.

Το Μαξίμου κατέφυγε στην συνήθη τακτική απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ με την ακόλουθη δήλωση:

«Πάει πολύ να κόπτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για την Δικαιοσύνη. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις παρεμβάσεις του εναντίον της;

– Ότι ο κ. Τσίπρας δήλωνε τον Σεπτέμβριο 2016 ότι “δεν γίνονται αυτά τα πράγματα” και ότι δεν “δίνει καμία πιθανότητα” να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες από το Συμβούλιο της Επικρατείας;

– Τη δημιουργία επί των ημερών του, ενός παραδικαστικού κυκλώματος το οποίο εξύφανε μια πρωτοφανή πολιτική σκευωρία η οποία διερευνάται από την Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων;

– Την ανάρτηση του κ. Τσίπρα περί ελέγχου των “αρμών της εξουσίας”;

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταλήγει σημειώνοντας ότι: «Η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ περισσεύει. Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Α. Σκέρτσου, όπως ο ίδιος εξ αρχής διευκρίνισε, εξέφρασε προσωπικές απόψεις για ένα θέμα που απασχολεί τον δημόσιο διάλογο, τονίζοντας τις αρχές του Κράτους Δικαίου και χωρίς καμία πρόθεση παρέμβασης στη Δικαιοσύνη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter