Αμηχανία Οικονόμου αντί απαντήσεων μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Αμηχανία Οικονόμου αντί απαντήσεων μετά τη συνέντευξη Τσίπρα

Τουλάχιστον ως αμήχανη μπορεί να χαρακτηριστεί η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα. Αμηχανία που φαίνεται από το ότι στο Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκαν να τοποθετηθούν αργά το απόγευμα και αφού είχε προηγηθεί tweet – υπενθύμιση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρεις αλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές» υποστήριξε ο Γιάννης Οικονόμου μεταξύ άλλων. Παράλληλα επέμεινε στα περί «νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη», συμπληρώνοντας παράλληλα πως διερεύνηση και διαλεύκανση της υπόθεσης έχει δρομολογηθεί.

Υπενθυμίζεται πως στην συνέντευξή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «επικίνδυνα ανέμελο» και «προϊστάμενο μιας σκοτεινής ομάδας που λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση, παραβιάζοντας το Σύνταγμα και κάθε δημοκρατική αξία»

Διαβάστε επίσης: Αλέξης Τσίπρας: «Ο Μητσοτάκης λειτουργούσε ως προϊστάμενος σκοτεινής εγκληματικής οργάνωσης»

Ακολουθεί η ανάρτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου:

«Οι θεσμοί της ελληνικής Πολιτείας είναι πολύ ισχυροί και ανθεκτικοί, όπως έχει αποδειχθεί πολλαπλώς από το 1974 και μετά, ιδιαίτερα το 2015.

Η διερεύνηση και διαλεύκανση της νόμιμης επισύνδεσης στο τηλέφωνο του κ. Ανδρουλάκη έχει ήδη δρομολογηθεί, με το δέοντα θεσμικό τρόπο, και το επόμενο βήμα είναι η συζήτηση στη Βουλή.

Ο κ. Τσίπρας μάταια προσπαθεί να υποδαυλίσει ένταση, χρησιμοποιώντας μάλιστα ύβρειςαλλά και ατυχείς λέξεις, συνδεδεμένες με περίεργες εποχές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter