Αμόκ από Ρώσο τουρίστα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αμόκ από Ρώσο τουρίστα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι δεκάδες τουρίστες αλλά και οι υπάλληλοι του αεροδρομίου Ηρακλείου, βλέποντας έναν νεαρό Ρώσο να επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή του προχθές το απόγευμα,  σε αίθουσα του «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο νεαρός σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του σε μία τζαμαρία, μέχρι να πέσει αιμόφυρτος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η προσπάθεια του Ρώσου τουρίστα να βάλει τέλος στη ζωή του καλύπτεται από έντονο μυστήριο, καθώς ο παραλίγο αυτόχειρας είχε φθάσει στην Κρήτη λίγες ώρες πριν προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο νεαρός τουρίστας (ηλικίας περίπου 30 ετών) είχε φτάσει από τη Ρωσία το πρωί της περασμένης Τρίτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το αεροσκάφος αποβιβάστηκε μόνος και με ταξί αναχώρησε με προορισμό παραθαλάσσιο χωριό του νομού Λασιθίου.

Λίγες ώρες μετά ο ίδιος έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, κρατώντας μια βαλίτσα στο χέρι, αλλά χωρίς να δείχνει ότι σκοπεύει να επιβιβαστεί σε κάποιο αεροσκάφος για να φύγει από το νησί.

Ο νεαρός Ρώσος χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στην τζαμαρία

Κάποια στιγμή, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των εκατοντάδων επιβατών που περίμεναν στην αίθουσα αναχωρήσεων, ο ίδιος πέταξε την πλαστική βαλίτσα που κρατούσε σε μία βιτρίνα με κρητικά προϊόντα την οποία και έσπασε.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, πήρε φόρα και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στο τμήμα της τζαμαρίας που δεν είχε γίνει θρύψαλα. «Δεν είχε επιθετική συμπεριφορά προς τον κόσμο. Κάποια στιγμή τον είδαμε να πετάει τη βαλίτσα και μετά να χτυπάει το κεφάλι του στην τζαμαρία. Σηκώθηκε και το πρόσωπό του ήταν γεμάτο από αίματα.

Δεν μάθαμε για ποιο λόγο το έκανε, αφού και ο ίδιος δεν είπε απολύτως τίποτα, ούτε πριν, αλλά ούτε και μετά την πράξη του αυτή» ανέφερε στην «Π» αυτόπτης μάρτυρας. Γιατρός του αεροδρομίου τού προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη στιγμή που έφθασε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

Σημειώνεται τέλος ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά το νοσοκομείο ο ίδιος επέστρεψε και πάλι σε παραθαλάσσιο χωριό του νομού Λασιθίου για να συνεχίσει τις διακοπές του.

Πηγή: Πατρίς Ηρακλείου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter