Αμπελόκηποι: Συνελήφθη Τούρκος καταζητούμενος ως «εγκέφαλος» της μαφίας – Εκκρεμούσαν 14 εντάλματα εναντίον του

Αμπελόκηποι: Συνελήφθη Τούρκος καταζητούμενος ως «εγκέφαλος» της μαφίας – Εκκρεμούσαν 14 εντάλματα εναντίον του

Η ελληνική αστυνομία συνέλαβε σύμφωνα με το Reuters, έναν Τούρκο υπήκοο, φερόμενο ως αρχηγό εγκληματικής ομάδας που καταζητείται από την Άγκυρα για σειρά αδικημάτων, συμπεριλαμβανομένου του φόνου εκ προμελέτης, δήλωσαν πηγές της ελληνικής αστυνομίας και των υπηρεσιών πληροφοριών την Τετάρτη.

Η αστυνομία ενήργησε βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης και συνέλαβε τον 29χρονο άνδρα την Παρασκευή της περασμένης εβδομάδας, έπειτα από αρχική πληροφορία της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Η Τουρκία έχει επίσης εκδώσει 14 εντάλματα σύλληψης εις βάρος του, ανέφεραν οι πηγές, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία έκδοσης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο διαβόητος κακοποιός συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στους Αμπελόκηπους, ύστερα από πολύμηνη έρευνα της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές. Όταν οι πράκτορες της ΕΥΠ ενημερώθηκαν ότι εκδόθηκε σε βάρος του ερυθρά αγγελία από την Ίντερπόλ, ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκιο τον εντόπισε στο δρόμο και του πέρασε χειροπέδες.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter