Αν δεν φύγει τώρα, πότε;

Αν δεν φύγει τώρα, πότε;

«Αν όχι εμείς, ποιοι;» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ με ύφος ιδιοκτήτη χώρας που την κληρονόμησε από τον πατέρα του, αναφορικά με την επόμενη μέρα των εκλογών, εννοώντας ότι μόνο η δική του κυβέρνηση είναι ικανή για να κυβερνήσει τη χώρα.
Η αλαζονεία τον άκουσε και κρύφτηκε από την ντροπή της.

*** Θα μου πεις έχεις ακούσει ποτέ συνέντευξη του Κυριάκου που να μην αποκαλύπτει το μέγεθος της αλαζονείας του και της έπαρσης που τον διακατέχει; Όχι, αλλά να έχει κάνει αυτά που έχει κάνει και να αναρωτιέται σε πανελλήνια μετάδοση, «αν όχι εμείς, ποιοι;»; Όλοι οι υπόλοιποι είναι η απάντηση. Οποιοσδήποτε άλλος εκτός από σένα. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25, όλοι μαζί, ο καθένας μόνος του, ακόμα και ο μπάρμπα Γιώργος από τη γωνία που λέει «ας ήμουν εγώ πρωθυπουργός», μην σου πω και η κυρά Ματίνα, η γυναίκα του.
Όλοι εκτός από σένα…

*** Για άλλη μία φορά το Documento έμεινε χωρίς ερώτηση στη ΔΕΘ, στη συνέντευξη Τύπου του Μητσοτάκη της ΔΕΘ. Πήραν 52 ΜΜΕ ερώτηση, αλλά το Documento δεν χωρούσε στη λίστα του. Δεν πειράζει, το Documento θα είναι και του χρόνου εκεί και του παραχρόνου και όσο μπορεί και όσο αντέχει. Υγεία να έχουμε. Άλλος δεν θα ‘ναι…

*** Το μεγαλύτερο μέρος της συνέντευξης Τύπου έμοιαζε προσυμφωνημένο, με ερωτήσεις – πάσες από αρκετά Πετσωμένα ΜΜΕ και την παρουσία 5 δημοσιογράφων της ΕΡΤ που δήλωσαν άλλα ΜΜΕ και δύο μετακλητών υπαλλήλων. Για την ΕΡΤ έκανε ερώτηση Στέλλα Αντωνακοπούλου, ωστόσο άλλοι 5 δημοσιογράφοι που έχουν σχέση εργασίας με τη δημόσια τηλεόραση έκαναν ερώτηση, αναφέροντας μόνο το δεύτερο ΜΜΕ για το οποίο εργάζονται ή το τρίτο, δεν ξέρω…

*** Όπως ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, ο οποίος τα 3 τελευταία χρόνια παρουσιάζει την πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, «Συνδέσεις», αλλά έκανε ερώτηση στον πρωθυπουργό για λογαριασμό των «Παραπολιτικών». Ο δημοσιογράφος, που λέτε, ήταν ο μοναδικός που ρώτησε για το δημογραφικό, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Και επειδή και ο Μητσοτάκης το θεωρεί σημαντικό θέμα, εκείνη ακριβώς τη στιγμή το video wall πίσω από τον πρωθυπουργό άρχισε να δείχνει φωτογραφίες (στρέιτ εννοείται) οικογενειών. Τυχαίο; Κανονισμένο; Ήταν γάτος ο σκηνοθέτης; Ποτέ δεν θα μάθουμε.

*** Βγήκαν από τα ρούχα της στη Νέα Δημοκρατία, στο Μέγαρο Μαξίμου και φυσικά όλοι οι γνωστοί Κυριακονόμοι – δημοσιογράφοι, καταγγέλλοντας το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του Μητσοτάκη που φιλοξενήθηκε (στα ρώσικα) στο video wall του Φεστιβαλ Σπούτνικ του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα του προγράμματος του Τσολιά.
Χαμός. «Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η Πειραιώς, ενώ γνώριζε ότι ήταν μέρος της παράστασης του Τσολιά, στο οποίο φυσικά δεν παρενέβη.

*** Την επόμενη Πέμπτη ο Τσολιάς θα παρουσιάσει την παράσταση του και στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Φαντάζομαι ότι θα βγει και νέα ανακοίνωση που θα λέει «Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από το ΚΚΕ» και γενικώς για όπου ακούγεται. Σε συναυλίες, σε συγκεντρώσεις, σε απεργιακές κινητοποιήσεις.
Επίσης, θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις που θα καταγγέλλουν τα συνθήματα που έχουν γραφτεί στους τοίχους. «Πρόκειται πια για επίσημη προώθηση του συγκεκριμένου χυδαίου συνθήματος από τη γωνία Αγία Σοφίας και Θράκης». Αμ πώς…

*** Αυτά μόνο για το γαμ… γιατί αν η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έγραφε στο Twitter «Μητσοτάκη αν ζούσαμε στον εμφύλιο, από μας θα πήγαινες», δεν θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα.

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter