Αν δεν το ξέρατε σας το λέω, ο Άδωνης έχει φτερά…

Αν δεν το ξέρατε σας το λέω, ο Άδωνης έχει φτερά…

«Αγόρι μου, σε έχω πάρει στα φτερά μου και σε έχω απογειώσει», αναφώνησε έμπλεος ενθουσιασμού ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνης Γεωργιάδης στην παρουσίαση του προγράμματος υποδομών της ΝΔ απευθυνόμενος στον πάλαι ποτέ εκπρόσωπο Τύπου της Κυβέρνησης Καραμανλή, Θοδ. Ρουσόπουλου και ράγισαν τα τσιμέντα του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος!

Το πρώτο ερώτημα είναι τι είδους φτερά έχει ο Άδωνις και με ποιον τρόπο απογειώνει άλλα στελέχη της ΝΔ και κυρίως που θα τα προσγειώσει; Ρωτώ διότι οι επιλογές του κ. Ρουσόπουλου ουδόλως με ενδιαφέρουν, αλλά η τύχη της χώρας σε περίπτωση που το κόμμα του κερδίσει τις εκλογές θα έπρεπε να ενδιαφέρει σύσσωμο το έθνος.

Δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει εκεί στην Πειραιώς κι αποφάσισαν να πετάξουν με τα φτερά του Άδωνη, αλλά αφού χρεοκόπησαν τη χώρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ πάει πολύ να ζητούν τη ψήφο μας για να την εμπιστευτούμε στο Άδωνης travel!

Κακά τα ψέματα ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι ενδημικό φαινόμενο στη ΝΔ παρά την προέλευσή του από το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη (κι αυτός το ίδιο είναι) και με την αρχηγία του Κυριάκου Μητσοτάκη είδε φως και μπήκε για να πάρει την εκδίκησή του από τους Καραμανλικούς. (Τέτοιο τρολάρισμα στον εκ Ραφήνας ορμώμενο δεν έχει ματαγίνει)!

Απόδειξη ότι «έσονται οι δύο εις σάρκα μία» είναι η δήλωση του Κυριάκου ότι ο Τσίπρας είναι «ο αριστερός Όρμπαν του Νότου»! Ναι, γιατί γελάτε κύριοι και κύριες; Ο ομογάλακτος μέχρι πρότινος στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα του ακροδεξιού Ούγγρου πρωθυπουργού και κολλητός του Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt, είχε συμφωνήσει με τον Όρμπαν με στόχο τη μη αποπομπή του κυβερνώντος κόμματος Fidesz από το ΕΛΚ, είπε τον Αλέξη Τσίπρα «αριστερό Όρμπαν». Κάτι τέτοιο ούτε ο Άδωνης θα το σκεφτόταν. Για αυτό σας λέω Κυριάκος και Άδωνης είναι από την ίδια πάστα. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον στόχο τους δεν διστάζουν να βγάλουν τα ψάρια στη στεριά και τον Μαδούρο στο Μαξίμου. Το ακραίο αυτό φαινόμενο πολλαπλασιάζεται από την ένθερμη υποστήριξη των Media shops Μαρινάκη, Αλαφούζου, Ράπτη, Καραμήτσου και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Κάθε αρλούμπα των δύο πολιτικών εμφανίζεται στα Media ως θέσφατο και εκτοξεύει τη δημοφιλία του προέδρου της ΝΔ σε επίπεδα Εμβέρ Χότζα. Ιδού ο νυμφίος έρχεται με δανεικά φτερά… και τι φτέρα, τύφλα να χει η Germanwings!       

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter