Αν είχε «beach bar» ο Άδωνης θα του το κλείνανε;

Αν είχε «beach bar» ο Άδωνης θα του το κλείνανε;

Δεν έχουν κανένα μέτρο παρά μόνον υποκρισία και θράσος με στόχο την ψηφοθηρία και την προσωπική προβολή. Στην ουσία δεν τους ενδιαφέρει καν η δημόσια υγεία παρά μόνον οι εαυτοί τους…

Τα κυβερνητικά μέτρα είναι επιλεκτικά και συνήθως εξυπηρετούν επικοινωνιακές επιλογές, μερικές φορές ίσως και επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς.

Οι λόγοι που το λέμε είναι δύο: Ο ένας η τήρηση του νόμου στο bar της Μυκόνου όπου θεωρητικά έκλεισε για δύο μήνες με πρόστιμο 20 χιλιάδες ευρώ. Για την απόφαση αυτή επικαλούνται τον συνωστισμό που επικράτησε και την καταπάτηση του νόμου για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με το νόμο έτσι έπρεπε να γίνει. 

Ωστόσο σε αυτές τις αποφάσεις θα μπορούσαν να έχουν και άλλες επιλογές όπως αυστηρή προειδοποίηση, παρουσία αστυνομίας με στόχο να μην χάσουν δεκάδες εργαζόμενοι τη δουλειά τους, αφού οι ευθύνες είναι καθαρά της διεύθυνσης. 

Δεν έκαναν αυτή την επιλογή αν και σε άλλες περιπτώσεις κάνουν τα στραβά μάτια! 

Πρόσφατο παράδειγμα ήταν η φιέστα στον Πειραιά όπου πρωταγωνίστησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος θυμήθηκε εν μέσω πανδημίας… τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, τελευταίο αυτοκράτορα του Βυζαντίου.

Στα εγκαίνια όπου πρώτο τραπέζι πίστα ήταν ο γνωστός μας Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος αν κρίνουμε και από τις αναρτήσεις του υπουργείου και τις δικές του, υπερηφανεύεται για την συγκέντρωση και τον συνωστισμό όπου ο ένας ήταν πάνω στον άλλο… για να προωθηθεί πολιτικά ο υπουργός.

Προφανώς, έξω από την Εκκλησία και με την παρουσία πιστών και ιερέων ο ιός δεν κολλάει!

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η κομματική και η προσωπική προβολή και δεν δίνουν δεκάρα για τη δημόσια υγεία ή για τους εργαζόμενος, παρά μόνον αν έχει επιπτώσεις στο κόμμα τους…

Πόσο δημοκρατικό είναι να μαζεύονται στις Εκκλησίες και να κλείνουν για τον ίδιο λόγο επιχειρήσεις…

Ούτε καν νεοφιλελεύθερο δεν είναι, απλά ακροδεξιό! 




Και το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα:

«Έχουμε δαιμονοποιήσει τη Μύκονο λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα είμαστε Παναγίες»

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157814692894177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Έχουμε δαιμονοποιήσει τη Μύκονο λες και στην υπόλοιπη Ελλάδα είμαστε Παναγίες

Gepostet von Elena Akrita am Dienstag, 9. Juni 2020

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter