«Αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» – Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών (Photos)

«Αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα» – Συγκίνηση στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα 57 θύματα της τραγωδίας των Τεμπών (Photos)

Στην πλατεία του ΟΣΕ κατέληξε το μεσημέρι της Τετάρτης, 28ης Φεβρουαρίου, η μεγαλειώδης πορεία για τον ένα χρόνο από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που ξεκίνησε από την Κεντρική πλατεία Λάρισας με τη συμμετοχή εκατοντάδες κόσμου.

 

Μια πλακέτα αφιερωμένη στα 57 θύματα, στην πλειοψηφία τους νέα, που χάθηκαν άδικα εν μία νυκτί, με την επιγραφή «Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα», δεσπόζει στο σημείο του μνημείου, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια, όπως είχε ανακοινώσει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η μεγαλειώδης πορεία για τον ένα χρόνο από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, ξεκίνησε από την Κεντρική πλατεία Λάρισας με τη συμμετοχή εκατοντάδες κόσμου και κατέληξε στην πλατεία του ΟΣΕ.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε κατά την διάρκεια του τραγουδιού «Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον», ενώ υψώθηκε πανό με τα ονόματα των αδικοχαμένων.

Δείτε επίσης: Έγκλημα Τέμπη: Έσπασε το φράγμα των 1.000.000 υπογραφών το ψήφισμα της Μαρίας Καρυστιανού – Πώς να συμμετέχετε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter