Αν μούγκριζε μόνο ο Ηλιόπουλος θα ήταν περισσότερο κατανοητός!

Αν μούγκριζε μόνο ο Ηλιόπουλος θα ήταν περισσότερο κατανοητός!

Κακοποίηση της ελληνικής γλώσσας σε «βαθμό κακουργήματος» σημειώθηκε στη Βουλή με δράστη -ως συνήθως- χρυσαυγίτη βουλευτή.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, παίρνοντας το λόγο στην Επιτροπή της Βουλής για την Παρακολούθηση των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, το περιεχόμενο της οποίας πολλοί αμφέβαλαν στην αίθουσα αν αντιλήφθηκε, ξεκίνησε την τοποθέτησή του με ύφος στιβαρό που συνοδεύτηκε από ακατάληπτες εκφράσεις.

«Γίνεται ένα πλειστηριασμός μειοδοσίας για το ποιος θα δώσει περισσότερα δικαιώματα» είπε, χωρίς να καταλαβαίνει τι λέει. Οι προσπάθειες των υπολοίπων να διορθώσουν το λεκτικό του ατόπημα έπεσαν στο κενό, αφού δυσκολευόταν να καταλάβει το οξύμωρο σχήμα που παρέθεσε και το οποίο ουδεμία επαφή είχε με αυτό που προσπαθούσε να πει.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη που τον προέτρεψε να μιλά σωστά ελληνικά.

Ακολούθησε ένα -εξίσου συνηθισμένο- ρατσιστικό παραλήρημα κατά της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Χαρακτήρισε τις ομοφυλοφιλικές σεξουαλικές προτιμήσεις βίτσιο και εν ολίγοις όσους ξεφεύγουν από τα ετερόφυλα σεξουαλικά πρότυπα ανώμαλους που θα πρέπει να έχουν κατοικίδια και όχι παιδιά.

Λόγω τυφλής και επίμονης παπαγαλίας στη μισαλλόδοξη ρητορική, στο συγκεκριμένο σημείο δεν προέβη σε κάποιο λεκτικό ευτράπελο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter