«Πρόβλημα» με την εγγυητική

Αναβάλλεται για την ερχόμενη Πέμπτη η πώληση του ΟΛΘ

Για την Πέμπτη αναβάλλεται η διαδικασία πώλησης του ΟΛΘ καθώς σε καθεστώς διαχείρισης τέθηκε η τράπεζα που θα έδινε την εγγυητική.

Αναβάλλεται για την ερχόμενη Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, ενώ ήταν προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο, 16/12, η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του ΟΛΘ προς τους νέους ιδιώτες επενδυτές. 

Ο λόγος της αναβολής συνδέεται με το γεγονός ότι η Ρωσική τράπεζα Promsvyazbanκ, ετέθη σε καθεστώς προσωρινής διαχείρισης. Αναλυτικότερα, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση από το ΤΑΙΠΕΔ, «κατόπιν συμφωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών, ότι για λόγους ανωτέρας βίας που αφορούν την τράπεζα Promsvyazbanκ, εκδότη της εγγυητικής επιστολής της συναλλαγής, αναβάλει την υπογραφή της αγοραπωλησίας μετοχών του 67% του ΟΛΘ για την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 18.00.

Η παραπάνω επιλογή επιβλήθηκε απρόσμενα και απρόβλεπτα λόγω σημερινής απόφασης της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας να θέσει υπό καθεστώς προσωρινής διαχείρισης την παραπάνω τράπεζα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.