Αναβαθμίστηκε ο «γαλάζιος» πολιτευτής της Σάμου σε γ.γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο

Αναβαθμίστηκε ο «γαλάζιος» πολιτευτής της Σάμου σε γ.γ. Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο

Στη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο τοποθετήθηκε ο μέχρι πρότινος Ειδικός Γραμματέας Υποδοχής, Εμμανουήλ Λογοθέτης, με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Νότη Μηταράκη και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για το «γαλάζιο» πολιτευτή στη Σάμο, ιατρό στο επάγγελμα και ανιψιό του Νικήτα Κακλαμάνη σε βάρος του οποίου είχαν υπάρξει διάφορες καταγγελίες το 2016. Μάλιστα ο ίδιος ενώ αρχικά ήταν στη λίστα με τους «γαλάζιους» υποψηφίους που είχε δημοσιοποιήσει η εφημερίδα Παραπολιτικά πριν τις εθνικές εκλογές του περασμένου Ιουλίου, τελικά η υποψηφιότητα του αποσύρθηκε, μετά και τη δημοσιοποίηση καταγγελιών από το documentonews.gr.

Δείτε επίσης: Διόρισαν ως Ειδικό Γραμματέα το «γαλάζιο» πολιτευτή της Σάμου

Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες ο κ. Λογοθέτης, ο οποίος μάλιστα είναι και γιος της πρώην αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ Ευαγγελίας Κουσκούνη, φέρεται να αποκόμιζε πολιτικά οφέλη από τη δραστηριότητα του ως γιατρός στο νησί. Τις καταγγελίες είχε δημοσιοποιήσει το 2016 το koutipandoras.gr, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Λογοθέτης φερόταν να είχε αποσταλεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στο νησί της Σάμου, ενώ ο ίδιος ήταν μικροβιολόγος δηλαδή εργαστηριακός γιατρός και όχι παθολόγος ή λοιμοξιολόγος ειδικότητες που απαιτούνται ώστε να εξεταστούν οι προσφυγές που έφταναν στο νησί .Ο ίδιος πάντως είχε αρνηθεί τις καταγγελίες και απέδιδε τα όσα ανέφεραν σε πολιτικά παιχνίδια και οικονομικά συμφέροντα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter