Αναβιώνει η δολοφονία της 6χρονης Στέλλας – Συγκλονίζει η μητέρα της: Το παιδάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια

Αναβιώνει η δολοφονία της 6χρονης Στέλλας – Συγκλονίζει η μητέρα της: Το παιδάκι μου δεν ήταν για τα σκουπίδια

Ξεκίνησε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη για την αποτρόπαιη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας, το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί σε κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα τον Απρίλιο του 2017, για την οποία κατηγορείται ο 62χρονος πατέρας του παιδιού που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνομικός, έπνιξε το κοριτσάκι που είχε κινητικά προβλήματα, όταν προσπάθησε να σταματήσει το κλάμα του, ενόσω του έκανε μπάνιο. Στην συνέχεια, έβαλε το πτώμα σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε στα σκουπίδια .

Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα του θύματος η οποία τη νύχτα του εγκλήματος βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά από επέμβαση στη χολή, αφήνοντας τα δυο της παιδιά υπό την επίβλεψη του συζύγου της. Η γυναίκα αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του κατηγορουμένου, ο οποίος, μετά την δολοφονία της κόρης του, υποστήριζε πως η 6χρονη έπεσε θύμα απαγωγής από ληστές. «Είναι δυνατόν να σκηνοθετήσει ότι μας κλέψανε τα χρυσαφικά; Να πάρει σακούλα και να πάει να πετάξει το παιδί; Αν δεν σταματούσε η αστυνομία το απορριμματοφόρο, πού θα το έβρισκα το παιδί μου; Το αγγελάκι μου στα σκουπίδια, το παιδάκι μου αυτό δεν ήταν για τα σκουπίδια…» είπε κλαίγοντας η μητέρα.

Στην κατάθεσή του, ο αξιωματικός της διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών που είχε επιληφθεί του εγκλήματος, ανέφερε ότι η υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού, όπως και η φωτιά στο Μάτι, «τον στοιχειώνουν». Όπως είπε ο αστυνομικός, από την αρχή είχαν αντιληφθεί πως η εκδοχή του 62χρονου κατηγορούμενου δεν ήταν αξιόπιστη και πως «όλοι είχαμε καταλάβει ότι κάτι άλλο είχε συμβεί». Ο αξιωματικός είπε στο δικαστήριο ότι “ο κατηγορούμενος έβαλε στη σακούλα το πτώμα και από πάνω άλλες σακούλες και μετά μία κουβέρτα για να το καλύψεικαι επίσης πως «είχε αφαιρέσει τα κοσμήματα από το σπίτι για να δείχνει ληστεία, το κουκλάκι του παιδιού το είχε πετάξει σε άλλο κάδο» στοιχεία που ο μάρτυρας εκτίμησε ότι «δείχνουν ότι είχε γίνει προεργασία».

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter