Αναβλήθηκε για 20 Δεκεμβρίου η δίκη της «συμμορίας» του ποδοσφαίρου

Αναβλήθηκε για 20 Δεκεμβρίου η δίκη της «συμμορίας» του ποδοσφαίρου

Λόγω της απουσίας μαρτύρων όπως ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση της «Συμμορίας» που φέρεται να δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, θα συνεχιστεί στις 20 Δεκεμβρίου, ήτοι μετά από σχεδόν 2,5 μήνες.

Ειδικότερα, στη δίκη έδωσαν το «παρών» μόνο οι 6 από τους 24 μάρτυρες γεγονός που προκάλεσε εκνευρισμό στην έδρα και η πρόεδρος είπε: «λέτε ανέκδοτα οι μάρτυρες, να δούμε ποιος κοροϊδεύει ποιον». Εν συνεχεία, διέκοψε για περίπου 10 λεπτά και επέστρεψε.

Σημειώνεται πως οι έξι που προσήλθαν είναι οι: Βασσάρας, Θωμαΐδης, Κωνσταντινέας, Καλύβας και Παναγόπουλος και Αλέξης Κούγιας.

Εν τέλει, ανέβαλε για 20 Δεκεμβρίου 2019 τη δίκη και επέβαλε 200 ευρώ πρόστιμο στους μάρτυρες που δεν είχαν προσέλθει μεταξύ των οποίων Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης και βίαιη προσαγωγή.

Η αναβολή σημαίνει πως θα έχουμε αναβολή της σύνθεσης στην έδρα. Υπήρξε αντίδραση από τους μάρτυρες που ήταν παρόντες όπως για παράδειγμα από τον Πέτρο Κωνσταντινέα, πρώην βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είπε πως «ερχόμαστε από επαρχία, αφήνουμε δουλειές» και η απάντηση της προέδρου ήταν «πρέπει να έρθετε, κάντε ό,τι θέλετε».

Σημειώνεται πως απών, στη δεύτερη ημέρα της δίκης, ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος είναι το «βαρύ» όνομα της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter