Αναβλήθηκε για αύριο λόγω χιονιού το ματς ΑΕΛ – ΑΕΚ

Αναβλήθηκε για αύριο λόγω χιονιού το ματς ΑΕΛ – ΑΕΚ

H αναμέτρηση της ΑΕΛ με την ΑΕΚ η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα (14/2, 17.15) για την 22η αγωνιστική της Super League, αναβλήθηκε επειδή ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου είχε καλυφθεί με πυκνό χιόνι και θα διεξαχθεί καλώς εχόντων των πραγμάτων και της… «Μήδειας» αύριο Δευτέρα την ίδια ώρα στο «Αλκαζάρ».

Ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Βασίλης Δημητριαδης κατέθεσε ενώπιον του διαιτητή Γκορτσίλα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής:

“Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θελουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι οκ αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας «για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και πως αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο προκειμένου να γίνει κανονικά”

Από την πλευρά του ο Οικονομικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Τάσος Χριστακόπουλος, τόνισε πως «ήδη το χιόνι έχει αρχίσει να λιώνει στο γήπεδο, ενώ έχουν και τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο για να γίνει ο αγώνας τη Δευτέρα».

Λίγη ώρα αργότερα η διοργανώτρια, στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανακοίνωνε επίσημα την αναβολή της αναμέτρησηςμστην οποία αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια απόφασης του διαιτητή κ. Ευστάθιου Γκορτσίλα, ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ αναβάλλεται, λόγω του ότι “ο αγωνιστικός χώρος ήταν εξ ολοκλήρου καλυμμένος από χιόνι ύψους 15-20 εκ.”.

Ο αγώνας, βάσει ΚΑΠ, θα διεξαχθεί αύριο Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου στις 17:15.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter