Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το -3

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για το -3

Αναβλήθηκε για τις 9 Μαρτίου η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί, με αφορμή τα επεισόδια στην αναμέτρηση της 4ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τιμωρηθεί πρωτόδικα με αφαίρεση τριών βαθμών από το εν εξελίξει πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών (με τον Πανιώνιο στις 18 Φεβρουαρίου, την οποία εξέτισε, και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 4 Μαρτίου) και πρόστιμο 90.000 ευρώ και η πειραϊκή ΠΑΕ προσέφυγε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα (1/3), ωστόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε αναβολή, καθώς δεν μπόρεσαν να παραστούν στη σημερινή διαδικασία οι δικηγόροι των Πειραιωτών, καθώς ο Βασίλης Δημακόπουλος εισήχθη στο Ωνάσειο για εξετάσεις, ενώ ο Αργύρης Λίβας απουσίασε λόγω προσωπικού προβλήματος. Μετά την εξέλιξη αυτή, το κυριακάτικο (4/3, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί οριστικά κεκλεισμένων των θυρών.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης. Και αυτό γιατί η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει την προηγούμενη εβδομάδα αναβολή της εκδίκασης, καθώς ο Αργύρης Λίβας είχε δηλώσει κώλυμα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter