Αναβλήθηκε η επιτροπή που εξέταζε την άρση ασυλίας της Ελένης Αυλωνίτου

Η υπόθεση αφορούσε μήνυση του 2012 που η νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα.

Σε επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής θα κριθεί το θέμα της άρσης ασυλίας της Ελένης Αυλωνίτου, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έχει αλληλομηνυθεί με τον διευθυντή του Ερευνητικού Κέντρου του ΟΑΚΑ στο οποίο εργάζονταν, για πρόκληση σωματικής βλάβης. Η υπόθεση αφορά επεισόδιο που είχε συμβεί το 2012.

Η αναβολή της συνεδρίασης προέκυψε μετά από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου προκειμένου να συζητηθεί το ζήτημα του αν η επιτροπή μπορεί να παράσχει την προστασία της ασυλίας που ζητήματα που αφορούν περιόδους στις οποίας ο βουλευτής δεν είχε την βουλευτική ιδιότητα, όπως συμβαίνει με την περίπτωση της Ελ.Αυλωνίτου. Ο μηνυτής στην συγκεκριμένη περίπτωση υποστηρίζει ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χειροδίκησε ενάντιά του.​

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.