Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαμία – ΑΕΛ!

Αναβλήθηκε ο αγώνας Λαμία – ΑΕΛ!

Δεν διεξήχθη το παιχνίδι πρωταθλήματος της Λαμίας με την Λάρισα! Η ΕΠΟ ενημέρωσε το μεσημέρι την Σούπερ Λίγκα και τον διαιτητή του αγώνα Αρ. Κουτσιαύτη ότι ανακλήθηκαν 10 δελτία της ΑΕΛ, η οποία ήθελε να τους χρησιμοποιήσει κανονικά. Τελικά οι δύο ομάδες δεν παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έτσι τα δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου θα αποφασίσουν για την τύχη του παιχνιδιού. Η Λαμία θα διεκδικήσει να πάρει τον αγώνα στα χαρτιά, ενώ η Λάρισα κινδυνεύει με μηδενισμό και αφαίρεση τριών βαθμών.

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της Λίκγας και μου είπε πως συνεδρίασε η ΕΙΜ της ΕΠΟ και ότι ανακαλούνται όλα τα δελτία των παικτών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο», υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος πρόσθεσε: «Αυτά τα δελτία εκδόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και χθες. Η ανάκληση των δελτίων έγινε επειδή δήθεν μια επιταγή έληγε στις 19 Ιανουαρίου και η ΕΙΜ σήμερα το πρωί σε έκτακτη συνεδρίαση ανακάλεσε τα δελτία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το εξής. Πλέον οι επιταγές που αφορούν εταιρείες έχουν προθεσμία 75 ημερών. Αφού η ΕΠΟ δεν τη σφράγισε στις 19/1 ποιος ο λόγος να συνεδριάσει εκτάκτως».

H ομοσπονδία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ».

Κούγιας: «Παράνομη απόφαση»

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με νέα δήλωσή του τόνισε πως η απόφαση της ΕΠΟ είναι παράνομη. Αναλυτικά η δήλωση του: «Έχω αντιληφθεί τον πανικό της εγκληματικής οργάνωσης, που στην ουσία κάνει κουμάντο στην Ε..Π.Ο. και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την κατεπείγουσα έρευνα της Επιτροπής Δεοντολογίας, κατά του αρχηγού της οργάνωσης, του Γιάννη Παπαδόπουλου και των συνεργών του, για τις εγκληματικές ενέργειες του μέσω των οποίων παρεμβαίνουν – δωροδοκούν – εκβιάζουν τους εκπροσώπους των σωματείων στις κατά τόπους εκλογές των ΕΠΣ, αλλά δεν περίμενα ότι η Ε.Π.Ο. θα φθάσει σε τέτοιο κατάντημα 2 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα μας στην Λαμία, με ευτελώς παράνομο τρόπο και με την κωμική δικαιολογία ότι δήθεν δεν πληρώθηκε μία επιταγή στις 19/1/2021 και αφού προηγουμένως, τόσο πριν την λήξη της επιταγής, όσο και μετά την λήξη της επιταγής με τελευταία ημερομηνία την 2/2/2021 εξέδωσε 11 δελτία των νέων επίλεκτων ποδοσφαιριστών, με τους οποίους έχουμε συμβόλαια έως και το 2024.

Η ενέργεια της Ε.Π.Ο. είναι εντελώς παράνομη και είναι αδύνατον να μην τους έχει ενημερώσει η νομική υπηρεσία της με τους επτά ακριβοπληρωμένους δικηγόρους των 10.000,00€ το μήνα ο καθένας, αφού εάν πράγματι έπρεπε να έχουν εξοφληθεί οι υποχρεώσεις μας μέχρι την 31/12/2020, δεν θα έπρεπε να μας εκδώσει κανένα δελτίο, αλλά το ίδιο έπρεπε να κάνει και μετά τις 19/1/2021 και μέχρι τις 2/2/2021, εξέδιδε συνεχώς δελτία των νέων ποδοσφαιριστών μας με τελευταίο του διεθνούς Μολδαβού DinuGraur, χωρίς η ίδια επιτροπή υπό την προεδρία του περιβόητου νέου εξυγιαντή να αρνηθεί να εκδώσει τα δελτία.

Δυστυχώς οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν ότι όπως είναι οι συνθήκες και το περιβάλλον της Ε.Π.Ο., είναι και οι συνθήκες και το περιβάλλον της Τακτικής Δικαιοσύνης της οποίας μέλη είναι οι Αεροπαγίτες του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. στην οποία θα προσφύγουμε και είμαστε βέβαιοι, ότι θα ακυρώσει την κατάπτυστη αυτή απόφαση της ΕΙΜ και θα ακυρώσει και την ανάκληση των δελτίων των νέων επίλεκτων ποδοσφαιριστών μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter