Αναβολή για τις 4 Μαρτίου στη δίκη της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Αναβολή για τις 4 Μαρτίου στη δίκη της ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά του Κυπέλλου

Για τις 4 Μαρτίου του 2020 αναβλήθηκε (για 2η φορά) από το Ε’ Τριμελές Εφετείο Αθηνών η υπόθεση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας τη διετία 2004-06 και στην οποία κατηγορούμενα είναι συνολικά οκτώ άτομα. 

Πρόκειται για δύο πρώην προέδρους της ΕΠΟ, τους Βασίλη Γκαγκάτση και Γιώργο Γκιρτζίκη, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γιάννης Οικονομίδης, Γιώργος Σιντόρης, Βασίλης Χατζηαποστόλου, Σωκράτης Παπαδόπουλος και τα στελέχη εταιρίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων, Πασχάλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόγιας.

Τα μέλη της τότε διοίκησης της ΕΠΟ κατηγορούνται για «απιστία από κοινού εκ της οποίας η ζημιά υπερβαίνει το ποσό των 15.000 ευρώ και ήδη 30.000 ευρώ καθώς με τις ενέργειές τους φέρονται να προκάλεσαν ζημία στην περιουσία της Ομοσπονδίας».

Το αίτημα της αναβολής κατέθεσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Γιώργου Κόγια, που παρουσίασε έγγραφο ότι νοσηλεύεται σε κλινική ενώ κωλύματα για διάφορους λόγους προέβαλαν οι Αλ. Κούγιας (συνήγορος των Γκαγκάτση, Οικονομίδη, Σιντόρη) και Ι. Ηρειώτης (συνήγορος του Π. Παπαδόπουλου).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter